To personer funnet alvorlig skadet-fløyet til Ullevål

Av

Klokken 05.00 fikk politiet og ambulansen melding om to personer som lå skadet på bakken i Storgata, i Horten. 

DEL

(Tønsbergs Blad) De to personene fikk behandling på stedet, før de ble kjørt av gårde med ambulanse. Politiet mener det trolig dreier seg om en voldshendelse.

– Vi ønsker å komme i kontakt med eventuelle vitner som kan ha hørt eller sett noe i Storgata i 05-tiden, opplyser politiet.

Dersom du har tips i saken kan du kontakte politiet på 02800.

– Tilsier at det ligger en straffbar handling bak

Like etter klokken 09.00 lørdag morgen sier politiet til NTB at de tror dette dreier seg om grov vold og at det er tre fornærmede i saken. To av personene er fløyet til Ullevål sykehus med luftambulanse.

– Opplysningene vi har så langt i etterforskningen, tilsier at det ligger en straffbar handling bak og at skadene ikke skyldes en ulykke, altså at det er snakk om voldsutøvelse. Vi jobber fortsatt med å klarlegge hendelsesforløpet, sier politiadvokat Pernille Nordendal i Sørøst politidistrikt.

Nodendal forteller også til NTB om at det ikke er mistanke om bruk av våpen, men utover det har hun ikke opplysninger om hva slags skader det er snakk om, ei heller hvordan de er påført eller hvor de fornærmede er skadd.

Ønsker kontakt med vitner

Politiet har andre beviser, blant annet vitneopplysninger, som underbygger teorien om at skadene er påført gjennom grov voldsutøvelse.

– Vi har vitner som har vært i nærheten på det aktuelle tidspunktet, men vi ønsker fortsatt å komme i kontakt med alle som var i området Storgata 30 mellom klokka 4.30 og 5.30, sier Nordendal til NTB.

De fornærmede var lørdag morgen foreløpig ikke avhørt.

Artikkeltags