Bilradioen DABber av, men da velger jeg lokalradio på FM-båndet i stedet

Det finnes andre radioverdener enn bare P4, NRK etc., skriver Stein Gaare.

Det finnes andre radioverdener enn bare P4, NRK etc., skriver Stein Gaare. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Trusselen om å stenge FM-nettet var så visst ingen tom trussel. Plutselig en desemberdag var det bare skurring der det tidligere hadde vært nyheter, musikk og andre underholdningsinnslag av varierende kvaliteter.

DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Da både NRK og P4 viste seg umulig å få i tale, grep jeg til den ellers lite brukte søkefunksjonen på bilradioen. Fantes det virkelig ikke lenger tegn til liv der inne i radioland? Hadde virkelig myndighetenes radiopisk satt oss alle i en radiotåke som det kun var én vei ut av – nemlig investering i ny DAB-radio?

Den som søker, vil som regel finne … Plutselig forsvant summingen, og de flotteste stemmer sang de flotteste sanger. Det var Radio Tønsberg som reddet dagen. Med lokale nyheter, de herligste radiorytmer og med reklamesnutter på lokale aktiviteter/salgsobjekter var plutselig bilradioen tilbake som en nær og kjær følgesvenn.

Stein Gaare.

Stein Gaare.

Faktum er at gleden over en uventet formidler av lokale nyheter har forsterket min radiointeresse. Jeg anbefaler Radio Tønsberg – og selvsagt andre nærradioer – til alle som ønsker å holde seg oppdatert på hva som skjer lokalt. Radio Tønsbergs program er lokalt nok også for oss her i Sandefjord.

Anbefaling til alle bilister som stort sett kjører innad i fylket: Nyt din FM-radio så lenge den opererer slik den gjør! Det finnes andre radioverdener enn bare P4, NRK etc. Så lenge det finnes en søkefunksjon, finnes det alltid «noen» der ute.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.