Gå til sidens hovedinnhold

Hele framilien dro på yogasafari

Artikkelen er over 9 år gammel

Med helt spesiell lidenskap for yoga tok instruktør Marina Haugen med seg familien på yogasafari på Bali.

Den spreke husmoren fra Kjerringvik fikk oppleve kremen av yogariket hos anerkjente yogatrenere, der Hollywood-stjerner finner sin restitusjon.

Her kommer hennes reisebrev fra en annerledes påskeferie:

Vi ankom Denpasar i Bali etter halvannet døgn. Jeg skal på to ukers yoga kurs i Ubu. Far og barn er på ferie for å bli kjent med gudenes øy.

De første dagene tilbringes i nærheten av Ubud i Elephant Safari Park&Lodge. Tidlig på dagen blir hele familien hentet av en elefant for å bli med på elefantsafari i jungelen, for så å bade med elefantene, børste og vaske dem og se på elefantshow.

(Saken fortsetter under bildet)

Jeg er på Bali for å lære mer om yoga fra Prem og Radha. Prem (Anthony Prem Carlisi) har åndet Ashtanga yoga, Ayrveda og Tantra i 30 år og er yogalæreren til blant andre Gwyneth Paltrow og mannen Chris Martin (Coldplay), Jennifer Gardner, Pierce Brosnan (007/James Bond), og ikke minst den norske Terje Håkonsen. Radha (Heather Radha Duplex) har undervist Ashtanga yoga siden 1995.

Senteret er yogashala med en idyllisk hage og en koselig padoga hvor du kan sitte etter praksis og nyte kokosmelk. Den ligger rett bak Monkey Forest, hvor hellige aper ferdes fritt, og du må passe godt på vesken din.

(Saken fortsetter under bildet)

yoga
Bali har uendelige restauranttilbud og kokkekurs. Vi spiste oss gjennom den deilige menyen ved Candi Dasa og Sanur – vår neste stopp ved sjøen.

Til frokost ved stranden spiste vi nydelig nasi campur, bestående av egg med ris, med vannmelon, papaya og mango som starters.

En fantastisk smaksopplevelse til middag var bebek bututu servert i bananblader – krydret and som smelter i munnen. Vi fikk oss gode middagsretter for tjuekroner pr. person og drikke til fem kroner.

Det lokale ølet Bintang til ti kroner er perfekt i varmen.

Som i scener fra filmen «Eat, Pray, Love», fikk vi en påske med opplevelser som kommer til å varme lenge».

SJEKK reisetilbudet til nære og fjerne strøk via Sandefjord Lufthavn Torp

Kommentarer til denne saken