Overleverte 80 grønne håndtrykk til politikerne

GRØNN PROTEST: Ella Tobine Forrester Jacobsen (11) og Ole Sebastian Wallum Bredland (11) fra Framnes skole overleverte planutvalgets leder Tor Steinar Mathiassen
 80 grønne håndtrykk som et bevis for barns engasjement for nei til boligbygging på Rødsåsen.

GRØNN PROTEST: Ella Tobine Forrester Jacobsen (11) og Ole Sebastian Wallum Bredland (11) fra Framnes skole overleverte planutvalgets leder Tor Steinar Mathiassen 80 grønne håndtrykk som et bevis for barns engasjement for nei til boligbygging på Rødsåsen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Mandag morgen fikk planutvalgets leder Tor Steinar Mathiassen (H) et synlig bevis for barns engasjement for nærmiljøet sitt.

DEL

– Det er flott med engasjement, synes planutvalgets leder Tor Steinar Mathiassen da han fikk overlevert malte håndtrykk fra skoleelevene på Framnes.

«Til de folkevalgte fra taperne i Rødsåsen» og «Ikke riv skog» var noen av meldingene som i tillegg til grønne avtrykk var festet på papir.

De engasjerte elevene ville at de grønne avtrykkene skulle henge på et godt synlig sted på rådhuset. Det er mot kommunens reglement kunne Tor Steinar Mathiassen forklare, men han lovet barna at han skulle ta det med i møte på onsdag og vise trykket til de andre planutvalgsmedlemmene.

LES OGSÅ: Skolebarn Ella (11) og Ole Sebastian (11) markerte sitt nei til utbygging på Rødsåsen (+)

Initiativtakerne Ella Tobine Forrester Jacobsen (11) og Ole Sebastian Wallum Bredland (11) fra Framnes skole inviterte andre barn i Framnesområdet søndag til å markere at de ikke ønsker boligutbygging på Rødsåsen slik rådmannen i Sandefjord foreslår. De fikk god respons og så mange som 80 barn ville vise at de ikke ønsket at Rødsåsen skal nedbygges.

Onsdag skal planutvalget på befaring og saken skal behandles i utvalget etter dette.Rådmannen i Sandefjord kommune har foreslått at det skal bygges 80 boliger på Rødsåsen på Framnes.

LES OGSÅ: Offentlig gapestokk venter politikere som sier ja til boliger i Rødsåsen (+)

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken