– Fantastiske bidrag til årets TV-aksjon

Auksjon: Monika Blix (prosjektleder for TV-aksjonen i Sandefjord Røde Kors) viser frem noen av kunstverkene som har blitt gitt til årets TV- aksjon. Til venstre står Ruben Schulkes ( medlem i prosjektgruppen til Sandefjord Røde Kors.)

Auksjon: Monika Blix (prosjektleder for TV-aksjonen i Sandefjord Røde Kors) viser frem noen av kunstverkene som har blitt gitt til årets TV- aksjon. Til venstre står Ruben Schulkes ( medlem i prosjektgruppen til Sandefjord Røde Kors.) Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Auksjon, underholdning, musikk og teater er bare noe av det Sandefjord Røde Kors kan friste med for å få deg til å åpne lommeboken lørdag.

DEL

– Vi har fått inn mange fantastiske bidrag til vår auksjon som holdes på Rukla lørdag 15. oktober.

 Det sier Monika Blix, prosjektleder for TV-aksjonen I Sandefjord Røde Kors. Hun sier at givergleden har vært stor, og at folk er veldig positive til TV-aksjonen.

I Rukla bygget ved  Dag Solstads Plass blr det kultur og auksjon til helgen

I Rukla bygget ved Dag Solstads Plass blr det kultur og auksjon til helgen Foto:

LES OGSÅ: Musikk og teater skal åpne sandefjordingenes lommebøker

Mange har gitt kunstverk fra private samlinger både fra Sandefjord og Oslo. Flere lokale firmaer har vist giverglede. Vi kan nevne opplevelsesturer med ferje til Danmark og Kiel, ansiktsbehandlinger, fine middager, bilpleiepakker etc. Blix sier at folk ønsker å støtte Røde Kors sitt arbeid i krig og konfliktområder.

De jobber med å få ut livsviktige medisiner, helsehjelp, rent vann og mat til en svært sårbar gruppe medmennesker. Behov for hjelp og støtte er enormt, og hvert bidrag vil være med på å redde liv.

Auksjonen lørdag er en del av kulturhelgen på Rukla  som består av konserter og teater. Blix kan love et variert og spennende programf. Artisten Ida Stein, Kristina & the Whales og Fattigmannsbandet stiller opp gratis for Tv-aksjonen. Stella Polaris har også satt opp en forestilling om tema migrasjon. Aukjonarius er politistasjonssjef Brian Jacobsen, og Blix håper på god respons fra Sandefjordingene.

Inntektene fra auksjonen går uavkortet til TV-aksjonen, og rett inn i Sandefjord Kommunes giverstatistikk. Hun forteller at  ambisjonen i å  er å være den kommunen som gir mest pr.innbygger i Vestfold.

Artikkeltags