Gå til sidens hovedinnhold

Runar og SH skal i ilden – se kampene direkte på sb.no

Søndag er det klart for nye oppgjør i eliteserien både for Runar og Sandefjord Håndball. Begge kampene kan du se direkte på sb.no.

Byens to eliteserielag i håndball har hatt en hektisk start på sesongen med lite hvile mellom hver match, og spesielt Sandefjord Håndball har fått kjenne på det tette programmet.

På ti dager har de spilt fire kamper, tre i serien og én i cupen, og søndag er de klare igjen. Da kommer Fjellhammer til Jotunhallen, et lag som åpnet med seier mot Kolstad, men som siden har gått på to tap. Nå skal de møte et Sandefjord-lag som virkelig er giret på å ta sine første poeng.

Mens SH holder seg i byen, skal Runar ta turen til Nye Loen Flerbrukshall for å møte Nærbø, en motstander de på ingen måte tar lett på. Nærbø startet med seier over Fyllingen Bergen, før de tapte med ett mål for Drammen, og deretter sikret avansement i cupen med 11-målsseier over Stavanger.

Kampen mellom Nærbø og Runar har avkast klokke 16 søndag, mens Sandefjord Håndball mot Fjellhammer starter klokken 18. Begge sendes direkte på sb.no:

■ 16.00: Nærbø - Runar Sandefjord

■ 18.00: Sandefjord Håndball - Fjellhammer

Kommentarer til denne saken