Gå til sidens hovedinnhold

Sandefjord Fotball - laget som fosser opp og fram

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Noen ganger er det en sann glede å innrømme at man tok feil. Noen ganger har man så inderlig godt av å måtte krype til korset …

Jeg var nok en av dem som – ganske så høylytt – beklaget trenerskiftet i Sandefjord Fotball. Dette under den forvissning om at det umulig kunne være klokt å forandre på selve nøkkelen til suksess i fjorårets gode sesong.

Når man nå ser konturene av det som synes å bli en fantastisk god sesong, samt at man til de grader bygger på og forbedrer fjorårets «suksess resept», er det en sann glede å være tilskuer på Release Arena. Årets sesong tyder på å bli «a new release», so to speak.

Til dem som måtte lese dette: Sandefjord Fotball spiller en type fotball som gjør det godt å være «hektet». Dette laget fortjener at man fyller stadion fra tid til annen. Et fullsatt stadion vil bidra til en – om mulig – enda blåere himmel over sommerbyen Sandefjord.

Når supporterne synger «Vi er blå, vi er blå», ville det være praktfullt om man etter hvert kan fylle Release Arena til randen.

Toppfotballen har kommet til Sandefjord – denne gangen for å bli!

Kommentarer til denne saken