– Vi har oss selv å takke for tapet

$PREFACE_ON$SF-spisssene - her repressentert ved Cato Hansen - vasset i sjanser mot Tromsdalen, men brant de aller, aller fleste. Det gjorde ikke gjestene.

$PREFACE_ON$SF-spisssene - her repressentert ved Cato Hansen - vasset i sjanser mot Tromsdalen, men brant de aller, aller fleste. Det gjorde ikke gjestene. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

– Vi har oss selv å takke for dette tapet. Hadde vi greid å sette sjansene våre, hadde vi dratt seieren i land. Jeg er veldig, veldig skuffet!

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Den tidligere Tromsdalen-spilleren Eirik André Lamøy måtte se at hans gamle lag stakk av med alle tre poengene på Komplett etter to sene scoringer lørdag kveld.

SF vasset i sjanser i både 1. og 2. omgang, men guttane hadde store, store vanskeligheter med å score.

Vi sløste med sjansene, de var særdeles effektive. Men slik er fotballen.

Da Jo Sondre Aas ble byttet inn i 2. omgang, svarte han med å sette inn 1–0 på vakkert vis. Men i stedet for at dette ble en «ketchupeffekt», slapp SF gjestene inn i kampen.

SE BILDER fra kampen SF - Tromsdalen

– De scoret altfor lett

– Vi rygget for mye i avgjørende situasjoner, og jeg synes også de scoret altfor lett på dødballen som ga 1-2, sier SF-trener Arne Sandstø.

– Vi sløste med sjansene, de var særdeles effektive. Men slik er fotballen, sier Sandstø.

LES OM kamputviklingen: Tromsdalen vant 2-1

Han ville ikke klandre det nykomponerte forsvaret etter kampen, bortsett fra at de muligens rygget for mye og var for lite kompakte i de avgjørende situasjonene da Tromsdalen scoret.

SF må spille i halvannen til to måneder med erstattere i midtforsvaret. Både Yaw Ihle Amankwah og Alexander Gabrielsen er ute med langtidsskader mellom seks og åtte uker.

Artikkeltags