Gå til sidens hovedinnhold

Gulsvik får spille mot RBK

Artikkelen er over 11 år gammel

Lisensnemnda i fotballforbundet har godkjent overgangen til Fredrik Gulsvik.

Den beskjeden fikk daglig leder Øystein Ulsnæs på sms fra Rune Nordhaug i forbundet tidlig lørdag morgen.

Dermed kan den 190 centimeter høye spissen stille i SF-drakta når blåtrøyene til Patrick Walker løper ut på Komplett.no Arena klokken 17 lørdag.

Vil bli sluppet innpå

Det er trener Patrick Walker glad for, og avslører at han kan tenke seg å bruke Gulsvik fra start – selv om 20-åringen bare har én treningsøkt med laget bak seg.
 

– Det er kjempeflott for oss å få Fredrik i troppen. Han er en ung spiller som kan formes, men samtidig er han erfaren etter sine tre sesonger og mange kamper for Odd Grenland. Han har tidligere vist at han duger på dette nivået, og derfor har jeg ingen betenkeligheter med å la ham starte kampen. Men om han får starte eller ikke, har vi ikke avgjort. Det tar vi avgjørelsen på i taktikkmøtet. Men han vil definitivt være med i troppen, og får ganske sikkert spilletid, sier Walker.

Det er Sandefjord Fotballs økonomiske gradering i fotballforbundet som har medført den lange ventetiden på om Gulsvik ble spilleklar til RBK-kampen eller ikke. SF er underlagt økonomisk administrasjon av forbundet, og alle investeringer må godkjennes av profflisensnemnda.

Les mer om de siste dagenes ventetidHER.

Forberedt til kamp

Fredrik Gulsvik har håpet på en avgjørelse som ga ham spilletillatelse mot RBK, og har forberedt seg som vanlig til kamp.
 

– Den eneste forskjellen er at i Odd hadde vi hviledag før kamp, mens i Sandefjord er det en lett treningsøkt. Her hviler spillerne to dager før kamp. Jeg gleder meg til å spille, og håper å få til et bra angrepsspill til beste for klubben, sier han.

Gulsvik har spilt 87 kamper for Odd Grenland og scoret 16 mål siden debuten i 2007. Han har nå skrevet under en kontrakt som binder ham til Sandefjord Fotball i 3,5 år.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.