Panos rekker KIL-kampen

Panajotis Dimitriadis er klar fra start mot Kongsvinger. Henrik Gustavsen (bak) .

Panajotis Dimitriadis er klar fra start mot Kongsvinger. Henrik Gustavsen (bak) . Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Panajotis Dimitriadis fikk seg en smell i cupkampen mot Runar, men er klar mot Kongsvinger.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

– Det var heldigvis ikke så farlig som jeg trodde. Jeg fikk en kraftig lårhøne på siden, men nå er jeg hundre prosent restituert, forteller han etter fredagens treningsøkt.

Det betyr at SFs fremste kreative angrepsvåpen er klar til å senke Tom Nordlies mannskap på Komplett.no Arena.

– Vi vet vi kan slå dem, og har en egen trygghet på hjemmebane. Riktignok har vi ett tap og en uavgjort hjemme i år, men jeg har en god følelse foran denne kampen. Kongsvinger er veldig kompakte på midten, men vi er godt forberedt, sier han.

Vi vet vi kan slå dem

SF-trener Arne Sandstø sier Tom Nordlies mannskap fra Kongsvinger er et lag som vil ligge rett bak teten ved sesongslutt.

– De er godt organisert, har gode enkeltspillere og flinke på overganger. Men de er også veldig kompakte rundt midten. Det gir oss muligheter til å variere spillet for å utnytte de rommene deres spill gir oss. Klarer vi å opptre i kamp slik vi gjorde på fredagens trening, kommer det til å bli moro for oss, sier han.

Negativ test for Gabrielsen

Leggskaden Alexander Gabrielsen pådro seg i hjemmekampen mot Start, er fortsatt ikke bra. Nå skal han oppsøke en spesialist.

– Vi vil finne ut hva som er problemet. Det er nok en brist i muskulaturen, for det er ikke krampe og ikke strekk, sier han.

Gustavsen har fortsatt semerter

Henrik Gustavsens overtråkk fra cupoppgjøret mot Runar volder ham fortsatt smerter, men ikke større enn at han kan tape ankelen og spille med hoven fot om han får komme innpå.

Artikkeltags