Sandefjord Fotballs støe kurs

Ingen

Ingen Foto:

Av

Jeg har alltid trodd at en fotballklubbs økonomi baserer seg på sportslig suksess som i hovedsak er tuftet på dyktig lederskap.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.I disse dager hvor kun noen få fotballklubber har god inntjening, ligger mye av den økonomiske suksessen i utvikling og videresalg av spillere og - vil jeg tro - dyktige trenere som fortsatt er under kontrakt.

Det ryktes nå om stor interesse for Marti Cifuentes fra diverse klubber.

Hva kulissene skjuler er ikke godt å si, men det virker umusikalsk at en som virkelig har satt Sandefjord på fotballkartet, bare skal forlate SF-skuta uten at man sitter igjen med annet enn savnet av en dyktig fagmann.

De som bestemmer må selvsagt få lov til å gjøre det, men grublingen over "hvorfor" vil for alltid sitte igjen på Sandefjord Arena.......

Så er det også en sannhet at ingen er uerstattelig, samt at nye og lyse(re) ideer skaper nye helter. Det må også være hevet over enhver tvil om at et publikum som nå har opplevd kvalitet på egen arena, ikke lar seg avspise med "hva det nå enn" måtte være.

Jeg vil rette en ubetinget takk til Marti Cifuentes for en oppvisning i kunsten å lage gull av gråstein. Det vil være en sann katastrofe dersom laget igjen skal havne ned i "middelmådigheten" etter at de nå har vært på sporet etter noe stort.

Jeg er ikke et sekund i tvil om at han i første rekke har skapt et fantastisk miljø, hvor alle spiller for hverandre. Litt i samme gate som Nils Arne Eggen og hans "godfoten" filosofi.

Det heter seg at spillere og trenere kommer og går, mens klubben består. Det er jeg enig i, men samtidig må jeg kunne tilføye at det er en helt annen smak av fastfood etter en god skreiopplevelse!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.