Dagens luftigste arbeidsplass

HANEN: Blikkenslagerne Ole Larsen og Tony Folvik sikret seg noen bilder av værhanen og byen når de først var så høyt oppe.

HANEN: Blikkenslagerne Ole Larsen og Tony Folvik sikret seg noen bilder av værhanen og byen når de først var så høyt oppe. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Noen jobber kan man rett og slett ikke ha hvis man har høydeskrekk. Dette må vel være en av dem.

DEL

Var du i byen tirsdag formiddag, la du kanskje merke til den store liften rundt Sandefjord kirke.

Det var Vestfold kobber & blikkenslagerverksted (VKB) som hadde ettersyn med kirkespiret. Til den jobben måtte de leie inn en lift av Johan Evensen & sønner as.

Ikke hvilken som helst lift, men en lift med arbeidshøyde på 75 meter over bakken. Sandefjord kirke ruver cirka 65 meter høyt.

KURVEN: Høyde, avstand og fart styres fra kurven. Her er  Ole Larsen, Knurt Evensen og Tony Folvik på vei opp med liften.

KURVEN: Høyde, avstand og fart styres fra kurven. Her er Ole Larsen, Knurt Evensen og Tony Folvik på vei opp med liften. Foto:

Det var Ole Larsen og Tony Folvik fra VKB som utførte tilsynet og sikret løse gjenstander slik at de ikke skal falle ned i hode kirkegjengere og forbipasserende.

Knut Evensen som hadde leid ut liften, kom også innom en tur for å bli med opp, for å ta noen bilder.

FOTOGRAFERTE: Knut Evensen sikret seg noen flotte bilder over byen, fra et ganske uvanlig utgangspungt.

FOTOGRAFERTE: Knut Evensen sikret seg noen flotte bilder over byen, fra et ganske uvanlig utgangspungt. Foto:

At det ser veldig bra ut, var dommen etter inspeksjonsturen, ifølge arbeidskarene.

Foto:

– Du kjenner det i magen når du er på toppen og det er mer morsomt enn på Tusenfryd (fornøyelsespark med berg og dalbane), forteller Tony Folvik etter endt arbeidsdag.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken