Hektisk helg for Veteranensemblet

Været: Sandefjord Veteranensemble har værforbehold på sine konserter i helgen, men håper på like godt vær som her i Byparken under Markedsdagen i 2010.

Været: Sandefjord Veteranensemble har værforbehold på sine konserter i helgen, men håper på like godt vær som her i Byparken under Markedsdagen i 2010. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Sandefjord Veteranensemble skal avholde to konserter til helgen. Lørdag blir de å høre i Byparken og søndag tar de turen til Midtåsen.

DEL

Konserten i Byparken starter klokken 12.00 og er den første konserten i den tradisjonelle konsertserien som byens seks veterankorps holder i Byparken hver vår.

– Vi skal skape hyggelig stemning i byen for folk som er på handletur, eller de som bare er ute for å nyte atmosfæren i byen en lørdags formiddag, sier Tore Gjone Møller i Veteranensemblet.

Søndag klokken 13.00 samles veterangjengen igjen til konsert på Midtåsen. Her har ensemblet spilt koraler, årlig siden 2008. Før dette (1993 til 2006) var det i Preståsen disse konsertene ble holdt.

Tore Gjone Møller forteller at det er praktfullt å holde en konsert på vårparten i de flotte omgivelsene på Midtåsen, og oppfordrer publikum til å turen opp.

Det vil bli delt ut tekst til mange kjente sanger, slik at publikum kan synge med.

Ensemblet har i tillegg til mange nasjonale sanger, også mye annet på programmet, som vil bli framført under ledelse av dirigent Anne Holt Hasle.

Artikkeltags