Gratiskonsert for veldedighet

SANG OG SUPPE: Kollekten søndag går til  mennesker med psykisk utviklingshemning i den kinesiske millionbyen Nanjing i Kina.

SANG OG SUPPE: Kollekten søndag går til mennesker med psykisk utviklingshemning i den kinesiske millionbyen Nanjing i Kina. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Fire kor og musikere inviterer til gratiskonsert og suppe søndag.

DEL

Det er Sandefjord gospelkor, Tell It, Bugården menighetskor, Lovsangsgruppa i Bugården sammen med Stian Tveit, Erling Grostad, Torkil Myhre, Torkild Søby og Hans Krogh som inviterer til konsert i Bugården kirke, kl. 18.30 søndag 14. oktober.

Vi i misjonsutvalget har en tanke om at denne kvelden skal bli en sosial møteplass for dem som kommer,  med gratis inngang og suppe. I tillegg får de frammøtte en konsertopplevelse. Så får de som har anledning og mulighet lov til å gi en kollektgave til misjonsprosjektet, sier Bjørg Tho.

Bugården menighet har valgt å støtte et misjonsprosjekt som heter «Home of Grace».

– Målet er å forbedre livene til unge og voksne personer med psykisk utviklingshemning i den kinesiske millionbyen Nanjing i Kina, informerer Tho.

Det er ingen selvfølge at dagsenterelever i Nanjing er så aktive og glade, sier evalueringsteamet. Prosjektet har også fått skryt for måten de deler sin kunnskap med andre sentre på.

– Prosjektet har overgått forventningene sine på flere måter, særlig når det gjelder trivselen til elevene, sier leder for Asiaseksjonen i Areopagos, Grethe Raddum.

Artikkeltags