Røde Kors har fått inn 406 julegaveønsker – og gavene strømmer inn

MANGE GAVER: Sandefjord Røde Kors har fått inn mange julegaver som skal leveres videre til mange barn. Organisasjonen venter imidlertid på å få inn en del gaver som fortsatt ikke er levert. – Vi ber om at disse leveres inn snarest mulig, slik at vi får tid til å levere dem ut, sier Else-Gro Andersen i Sandefjord Røde Kors.

MANGE GAVER: Sandefjord Røde Kors har fått inn mange julegaver som skal leveres videre til mange barn. Organisasjonen venter imidlertid på å få inn en del gaver som fortsatt ikke er levert. – Vi ber om at disse leveres inn snarest mulig, slik at vi får tid til å levere dem ut, sier Else-Gro Andersen i Sandefjord Røde Kors. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Julegaver til barn strømmer inn til Sandefjord Røde Kors. – Vi er kjempetakknemlige for den omsorgen, rausheten og hjertevarmen Sandefjords innbyggere viser, sier Else-Gro Andersen i organisasjonen.

DEL

Julegaveaksjonen til Sandefjord Røde Kors, som kort fortalt går ut på at byens borgere kjøper julegaver til barn som lever i familier med trang økonomi, er i full gang. Organisasjonen har fått inn hele 406 julegaveønsker fra barn fra 0 til 18 år, og mange av gavene er allerede kjøpt og levert inn.

– Vi har fått inn mange gaver, og det har bare vært flotte gaver. Det er lagt ned mye kjærlighet og omtanke i disse gavene, og vi ønsker å rette en stor takk til alle dem som hjelper oss å hjelpe. Noen av gavene er allerede hentet av takknemlige foresatte som gleder seg til å glede sine barn til jul, forteller Andersen.

LES OGSÅ: Minst 271 julegaveønsker skal henges opp på Torvets juletre i desember. Du kan være med på å oppfylle dem.

Ifølge Andersen er det fortsatt en del gavekort som er trukket, mens gavene ikke er levert inn. Hun oppfordrer alle som har trukket gavekort til å få levert inn gavene snarest mulig, og helst innen tirsdag 18. desember.

– For oss er det en jobb å gjøre i etterkant, med å få gavene fram til riktig barn. Vi leverer også til Stokke og Andebu, i tillegg til Sandefjord, så vi håper folk kan levere inn de siste gavene så fort som mulig.

LES OGSÅ: Samler inn julegaveønsker fra barn: – Vintersko og vinterklær går igjen

Artikkeltags