Stolt vinner av El-sykkel

Den heldige vinneren ble Hedda Kulms fra Sandefjord for tiden bosatt i Oslo.

Den heldige vinneren ble Hedda Kulms fra Sandefjord for tiden bosatt i Oslo.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Lions Club Sandefjord markerte 100 års jubileet til Lions Club Internjonal med utlodning av en meget flott El-sykkel som første premie.

DEL

Lesersak Distriktsguvernør Jonny Steindal som på sin tur fra Geilo til Grimstad hadde en innlagt stopp i Sandefjord, foretok trekningen på Torvet ved Lionsbautaen. Den heldige vinneren ble Hedda Kulms fra Sandefjord for tiden bosatt i Oslo. De øvrige fem vinnere av fritidssykkel og sykkelutstyr er kontakter sier Trygve Andersen som er president i Lions Club Sandefjord.

Det ble en meget vellykket utlodning. Overskuddet på kr.15.000 blir fordelt på barn og unge i vårt nærmiljø og barnekreftforeningen sier Andersen. Han takker også byens befolkning for kjempeoppslutning i anledning H.M. Kongens Gardes musikk- og drilloppvisning søndag 18.juni. Paraden i byens gater med 10 skolekorps ble avsluttet i Badeparken med en fantastisk presisjonsoppvisning av Garden med 130 gardister omkranset av 2-3000 store og små som fikk en gratis opplevelse de ikke vil glemme.

-J eg tror det nesten er mer folk i dag enn på 17.mai, sa ordfører Bjørn Ole Gleditsch som fulgte ivrig med.

Om kvelden var det jubileumskonsert i Hjertnes kulturhus med  Gardens musikkorps. Gjesteartister var Marius Roth Christensen, Marit Strømøy og Vilde Winge, årets vinner av Norske Talenter. Publikum fikk virkelig høre og se Garden på sitt aller beste under ledelse av musikkmajor Eldar Nilsen. Gjesteartistene fikk stor applaus og Vilde (14) sjarmerte alle i salen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken