Avanserte og er klare for videre NM-spill

VIDERE: Fredrik Engelstad og SH er, i likhet med Runar, videre i junior-NM.

VIDERE: Fredrik Engelstad og SH er, i likhet med Runar, videre i junior-NM. Foto:

Både Runars og Sandefjord Håndballs unggutter har sikret seg videre avansement i junior-NM.

DEL

I helgen var de to lagene i aksjon i det innledende puljespillet i G20-klassen, og begge tok seg videre til kvartfinalespill.

Sandefjord Håndball var i aksjon i Sør Amfi, hvor de møtte ØIF Arendal, St. Hallvard og Lillestrøm. Mens møtet med førstnevnte lag endte med 34-22-tap, ble det 27-19- og 24-17-seier over de to andre. To seiere og fire poeng holdt til videre NM-spill for SH-gutta, som gikk videre sammen med ØIF Arendal.

Også Runars lag, som ifølge Runar-trener Leif Gautestad er et samarbeidslag bestående av Runar- og Herkules-spillere, spilte seg til en kvartfinalebillett. I likhet med SH fikk laget en tøff start i Skihallen.

– Første kamp bar preg av lite samspill, og et godt Follo-lag ble for sterke og vant 31-18, oppsummerer Gautestad, og fortsetter:

– I den avgjørende kampen mot Vålerenga tok virkelig alle tak. Og med Henrik Evensen og Karsten Enoksen i praktslag, var Vålerenga sjanseløse, og vi vant 26–20. Nå gleder vi oss til neste runde i NM og et spennende samarbeid med Herkules i tiden som kommer.

SH stilte for øvrig også med lag i J20-klassen i NM. Laget tapte 19–30 mot Byåsen, mens det ble 28-20-seier over Kongsvinger. Den ene seieren holdt imidlertid ikke til videre NM-avansement.

PS! Det er nå klart at Runars seniorherrer møter Nøtterøy i 3. runde i NM. Kampen spilles i Nøtterøyhallen mandag 10. september. SH-herrene er også klare for 3. runde, og møter Kragerø på bortebane kommende lørdag.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags