2018-russen ga bort overskuddet. Sjekk hvor mye som har kommet inn til «Stafett for livet» nå!

STØTTET STAFETTEN: – Tuuuuuuusen takk, sier Steinar Reppesgård, stafettleder for «Stafett for livet» i Sandefjord, til Hannah Wengård. Sistnevnte ga «Stafett for livet» en sum pålydende 35.000 kroner på vegne av 2018-russen på SVGS.

STØTTET STAFETTEN: – Tuuuuuuusen takk, sier Steinar Reppesgård, stafettleder for «Stafett for livet» i Sandefjord, til Hannah Wengård. Sistnevnte ga «Stafett for livet» en sum pålydende 35.000 kroner på vegne av 2018-russen på SVGS. Foto:

– Det hadde vært kult om dette, ja, å støtte «Stafett for livet», kunne ha blitt en ny russetradisjon!

DEL

Det sier en engasjert Hannah Wengård.

Hun var ferdig som elev ved Sandefjord videregående skole (SVGS) nå i våres. Wengård var revysjef og med i russestyret, og det er nettopp overskuddet fra revyen og styret som nå kommer kreftsaken til gode. 35.000 kroner er gitt til «Stafett for livet», som ble avviklet i Sandefjord 15.–16. september. Ikke rart stafettlederen, Steinar Reppesgård, strålte som en sol da han møtte Wengård lørdag.

– Dette sier mye om russen! De får ofte mye tyn, men de er jo fantastiske mennesker som tenker på andre. Russen er jammen gode, sier han rørt.

– Russen har jo allerede et sterkt forhold til kreftsaken via den årlige kreftaksjonen. Så å gi overskuddet vårt til «Stafett for livet» passet veldig bra, og det var noe som var aktuelt nå, lyder det fra Wengård.

Bikket 600.000 kroner

Takket være pengestøtten fra Wengård og co. har «Stafett for livet» i Sandefjord nå bikket 600.000 kroner, rettere sagt 613.732 kroner, i innsamlede midler til livsviktig forskning på kreft. Reppesgård tror nesten ikke det er sant.

– Det er helt enestående, ja, helt fantastisk! Vi oppnådde budsjettene våre med god margin, for å si det sånn, sier han, og trekker på smilebåndet.

Stafettsjefen røper for øvrig at han ble svært overrasket da han mottok nyheten om gaven fra SVGS-russen.

– Jeg var faktisk på rypejakt på fjellet da Hjørdin (Torsvoll, journ.anm.) fra SVGS ringte og fortalte om dette. Du kan si jeg ble litt distrahert i jakta, da! Det var en herlig opplevelse, forteller han lattermildt.

LES OGSÅ: Else mistet mannen i kreft. Fem måneder senere startet en ny kamp – hennes egen.

Gjentas neste år

Arrangementet i Sandefjord ble en stor suksess på alle måter. Det gjør at det blir en ny stafettrunde i byen neste år.

– Kreftforeningen har besluttet at stafetten skal arrangeres i Sandefjord igjen neste høst. Dette var jo veldig moro å arrangere, og vi gjør det med glede igjen. Vi er stolte av å bli spurt om dette, for da har vi åpenbart gjort en bra jobb, sier Reppesgård, og legger til at datoen for den neste Sandefjord-utgaven av «Stafett for livet» ikke er spikret, men at den blir i september 2019.

– Jeg oppfordrer det nye russestyret på SVGS til å gjøre som oss, og støtte denne stafetten neste år, avslutter Wengård.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags