Sandefjordinger til korps-EM

DELTAR I EM: Sandefjordingene er stående fra venstre: Hanne Maaren på horn, Eivind Bergstøl på essklarinett, Eric LeClerk på bassklarinett, Simen Kjær Haugberg på obo, Ann Helen Sørlie Fredheim på fløyte, Cathrine Jacobsen på fløyte, Janne Vardenær Jacobsen på saksofon, og Eivind Farmen på eufonium.

DELTAR I EM: Sandefjordingene er stående fra venstre: Hanne Maaren på horn, Eivind Bergstøl på essklarinett, Eric LeClerk på bassklarinett, Simen Kjær Haugberg på obo, Ann Helen Sørlie Fredheim på fløyte, Cathrine Jacobsen på fløyte, Janne Vardenær Jacobsen på saksofon, og Eivind Farmen på eufonium. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

De har gått i korpsene: Framnes Musikkorps, Store Bergan Skolekorps og Sande og Mosserød Skolekorps, samt voksenkorpset Sandefjord Musikkorps. Nå skal de til EM i korps.

DEL

Hanne Maaren, Eivind Bergstøl, Eric LeClerk, Simen Kjær Haugberg, Ann Helen Sørlie Fredheim, Cathrine Jacobsen, Janne Vardenær Jacobsen og Eivind Farmen har flere ting til felles, de spiller nå i Lillestrøm Musikkorps og de har trådt sine marsjer i Sandefjord.

– Lillestrøm Musikkorps er Norges mestvinnende korps med 13 norgesmestertitler. Vi har hatt seminar hele pinsehelgen fordi vi skal representere Norge i EM i Brussel lørdag 26. mai, og på dette seminaret begynte vi å snakke om Sandefjord. Det viser seg at av korpsets 65 medlemmer er faktisk over 10 prosent fra Sandefjord, sier Cathrine Jacobsen.

Jacobsen har vokst opp i Sandefjord, men nå bor hun i Oslo og spiller fløyte i Lillestrøm Musikkorps. Under oppveksten har hun spilt på Sandefjord Kulturskole, Framnes Musikkorps og Sandefjord Musikkorps.

LES OGSÅ: Disse går mange mil ekstra for at du skal få den gode 17.-mai-følelsen

I Brussel skal korpset spille Symphony No. 4 av David Maslanka og et pliktnummer som heter Mutations av Bart Picqueur. EM-konsertene gjennomføres i kultursenteret Palais des Beaux Arts.

KAN BLI EUROPAMESTER: Cathrine Jacobsen reiser til Belgia sammen med ni andre sandefjordinger. De deltar i korps-EM.

KAN BLI EUROPAMESTER: Cathrine Jacobsen reiser til Belgia sammen med ni andre sandefjordinger. De deltar i korps-EM. Foto:

Artikkeltags