Gå til sidens hovedinnhold

Sandefjordinger til korps-EM

Artikkelen er over 3 år gammel

De har gått i korpsene: Framnes Musikkorps, Store Bergan Skolekorps og Sande og Mosserød Skolekorps, samt voksenkorpset Sandefjord Musikkorps. Nå skal de til EM i korps.

Hanne Maaren, Eivind Bergstøl, Eric LeClerk, Simen Kjær Haugberg, Ann Helen Sørlie Fredheim, Cathrine Jacobsen, Janne Vardenær Jacobsen og Eivind Farmen har flere ting til felles, de spiller nå i Lillestrøm Musikkorps og de har trådt sine marsjer i Sandefjord.

– Lillestrøm Musikkorps er Norges mestvinnende korps med 13 norgesmestertitler. Vi har hatt seminar hele pinsehelgen fordi vi skal representere Norge i EM i Brussel lørdag 26. mai, og på dette seminaret begynte vi å snakke om Sandefjord. Det viser seg at av korpsets 65 medlemmer er faktisk over 10 prosent fra Sandefjord, sier Cathrine Jacobsen.

Jacobsen har vokst opp i Sandefjord, men nå bor hun i Oslo og spiller fløyte i Lillestrøm Musikkorps. Under oppveksten har hun spilt på Sandefjord Kulturskole, Framnes Musikkorps og Sandefjord Musikkorps.

LES OGSÅ: Disse går mange mil ekstra for at du skal få den gode 17.-mai-følelsen

I Brussel skal korpset spille Symphony No. 4 av David Maslanka og et pliktnummer som heter Mutations av Bart Picqueur. EM-konsertene gjennomføres i kultursenteret Palais des Beaux Arts.

 

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.