Nesten 80.000 kr. til MyHome

TAKKNEMLIG: Stian Lundh Hansen er imponert over hvor positive folk i Sandefjord er og veldig fornøyd med å ha tangert en ny innsamlingsrekord.

TAKKNEMLIG: Stian Lundh Hansen er imponert over hvor positive folk i Sandefjord er og veldig fornøyd med å ha tangert en ny innsamlingsrekord. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Nå er tallene klare. Sandefjordinger ga nesten 80.000 kroner til barnehjemmet MyHome i Afrika.

DEL

For tredje år på rad har Stian Lund Hansen arrangert veldedighetskonsert på Verdensteateret. Denne gangen kom det inn 79.907 kroner etter at utgiftene er trukket fra. Loddsalget i seg selv ga 15.000 kroner. I tillegg kom pengene fra billettinntektene og salget i baren.

– Vi hadde i år noe høyere utgifter enn i fjor, men det har kun vært helt nødvendige utgifter, men vi kan samtidig rapportere om det største overskuddet så langt i konsertprosjektet korte historie, sier arrangør Stian Lundh Hansen.

SE BILDER: 

Både lokale artister og medarbeidere stilte gratis opp for veldedighetskonserten. Pengene som kom inn sendes til et barnehjem som drives av sandefjordingene, Petal Anne og Leif Arild Jensen i Sierra Leone i Afrika

– Det er flere gode prosjekter og aktører i Sandefjord som bidrar økonomisk til barnehjemmet. På samme tid i fjor hadde barnehjemmet fått økonomi nok til å hente inn fem nye foreldreløse barn fra gata. Det er fantastisk. Nå håper vi alle bidragene er med på å gi barnehjemmet en økonomisk trygget slik at de kan jobbe kontinuerlig og langvarig for å skape en trygt godt hjem for barna som bor der, sier Hansen.

LES OGSÅ: Det skulle bare være en engangsgreie – nå arrangeres konserten for tredje gang

I påsken reiser han sammen med Hanne Reidun Storstein ned for å besøke barnehjemmet og for å se hvordan det er der.

– Det blir veldig spennende å se hvordan pengene fra konserten forvaltes. Reise og opphold er selvsagt betalt av egen lomme og har ingenting med konsertoverskuddet å gjøre, sier Hansen.

Til sammen har konsertprosjektet «Sammen for MyHome» samlet inn nærmere 170.000 kr på 2,5 år.

STØTTEKONSERT: Stian Lundh Hansen og Hanne Reidun Storstein før veldedighetskonserten «Sammen for MyHome2» i Verdensteateret.

STØTTEKONSERT: Stian Lundh Hansen og Hanne Reidun Storstein før veldedighetskonserten «Sammen for MyHome2» i Verdensteateret. Foto:

Artikkeltags