Norges nye popdronning – Julie (24) kommer til Sandefjord

TIL FJORDFESTEN: Julie Bergan blir 25 år i april. Hun er en habil musiker som ble kjent internasjonalt med låta «Arigato».

TIL FJORDFESTEN: Julie Bergan blir 25 år i april. Hun er en habil musiker som ble kjent internasjonalt med låta «Arigato». Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Fjordfesten har forsøkt å booke Julie Bergan tidligere, men ikke før i 2019 gikk ønsket i boks.

DEL

– Hun er jo en av de store popkometene. Vi veldig fornøyd med at hun har takket ja til å komme fredag, sier Hanne Børresen Johansen i Fjordfesten.

Ifølge Børresen Johansen har Bergan samlet over 300 millioner streams på Spotify og hun har spilt konserter over hele verden, både solokonserter og som oppvarmer for artister som Justin Bieber, Dua Lipa og Jess Glynne. Bergan har også vunnet flere musikkpriser.

– Det er så mye energi i henne og det at hun har takket ja vil skape en god balanse i programmet, sier Børresen Johansen.

LES OGSÅ: Hele Norges «onkel» kommer til Fjordfesten

Trenger frivillige

Både til fredagen og lørdagen trenger Fjordfesten hjelp. Tidligere har de hatt 400 frivillige på plass i de to dagene og en gjeng kvinner som har holdt styr på alle disse.

– Det er damene i Fjorden Sanitetsforening som har tatt ansvaret for de frivillige. De gjør også jobben i år. Så dersom det er noen som tenker at deres idrettslag eller forening ville passet til oppgaven, så er det bare å melde sin interesse til post@fjordfesten.no, sier Børresen Johansen.

(Saken fortsetter under bildet)

KOORDINERER FRIVILLIGE: Fjorden Sanitetsforening har over 400 medlemmer og skal sørge for god flyt når frivillige jobber under Fjordfesten 2019. Arkivfoto fra 2016: Liv Hukset Wang/N.K.S.T

KOORDINERER FRIVILLIGE: Fjorden Sanitetsforening har over 400 medlemmer og skal sørge for god flyt når frivillige jobber under Fjordfesten 2019. Arkivfoto fra 2016: Liv Hukset Wang/N.K.S.T

LES OGSÅ: Fjordfesten håper på 6.000 i Badeparken

Vil forbedre én ting

Etter fjorårets musikkfest, som ble velsignet med varmt og vakkert vær, er det ikke stort Fjordfesten ønsker å forandre på. Med nytt sted for påsetting av bånd og inngang, flere barer med muligheter for mellomfester, og steder der man kan trekke seg tilbake og lade både egne og mobilens batterier, er det kun én ting å sette fingeren på.

– Jeg tenker at vi må ha på plass en større sykkelparkering. For denne ble fylt opp i fjor. Mer luft rundt parkeringen og flere gjerder til å låse syklene fast i, sier Børresen Johansen.

På spørsmålet om det sto noen av dem igjen da gjerdene skulle ryddes bort, smiler hun lurt og sier:

– Jo da. Det var noen som kom veldig sent for å hente.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.