Tre er UTSOLGT – nå blir det ekstrakonsert

EKSTRAKONSERT: Dette bildet av «Swingin Christmas» med Sandefjord Storband og Kåre Conradi er tatt under en tidligere julekonsert.

EKSTRAKONSERT: Dette bildet av «Swingin Christmas» med Sandefjord Storband og Kåre Conradi er tatt under en tidligere julekonsert. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Sandefjord Storband fyller 60 år i år og feirer med den ene konserten etter den andre.

DEL

Vanligvis blir storbandets julekonserter utsolgt. Det er de blitt i år også, men fordi bandet feirer 60, ønsker musikerne å gi flere sjansen til å skaffe seg en billett. Nå er det satt opp ekstrakonsert for alle dem som er litt tregere i avtrekkeren.

– Som et nytt ledd i jubileumsfeiringen, har vi ordnet en bonusjulekonsert i år, forteller leder av storbandet Hans Mathisen.

Vanligvis holder storbandet tre julekonserter hvert år. Årets konserter er satt opp fredag 14.12. og lørdag 15.12, med én på fredag og to på lørdag.

– Disse var utsolgt etter noen timer, men siden vi gjerne vil at en del flere skal få oppleve litt storbandjulemagi på Verdensteateret, har vi lagt ut 250 nye billetter til en konsert på søndag 16.12. klokken 17.00, sier Mathisen.

Som tidligere år lover Sandefjord Storband et show med spennende overraskelser, kjente og nye musikalske perler, arrangert av Hans Mathisen.

– Vi har som vanlig med oss gjester, og kan også briske oss med ny juleplate. Vi har spilt inn en ny plate med nye arrangement og med en fantastisk feiende flott liste med gjestevokalister, sier Mathisen.

«Another Swinging’ Christmas» har nettopp gått i trykken og skal være klar til julekonsertene i desember. På plata bidrar blant andre kjente solister som Kåre Conradi, Silya Nymoen, Lisa Stokke, Haddy N’Jie og Jannike Kruse.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken