Fullt for en måned siden

 STJERNEKOKK: Øyvind Hjelle jobber som kokk, konsulent, matformidler og TV-kokk. Han har fartstid fra Palace grill, Kulinarisk akademi og Feinsmecker. I 2017 mottok han kokkenes hederspris «Kokkenes kokk». PRESSEFOTO: Carl Martin Nordby

STJERNEKOKK: Øyvind Hjelle jobber som kokk, konsulent, matformidler og TV-kokk. Han har fartstid fra Palace grill, Kulinarisk akademi og Feinsmecker. I 2017 mottok han kokkenes hederspris «Kokkenes kokk». PRESSEFOTO: Carl Martin Nordby

Fredag 1. mars kommer kokk Øyvind Hjelle og vinkelner Liora Levi til Kokeriet på Brygga.

DEL

– Dette arrangementet var allerede helt fullbooket en måned før den store dagen. Dette er to av Norges mest profilerte mat- og vinpersonligheter og det er ikke så ofte at to så profilerte innen mat og vin kommer til Sandefjord, sier en tydelig stolt daglig leder Peter Nordberg ved Kokeriet.

Restauranten har fått dette til gjennom et samarbeid med to lokale leverandører og berømmer Meum frukt og grønt og Brødrene Berggren.

Øyvind Hjelle og Liora Levi skal koke sammen. Det blir en syvretters mat- og vinmeny som serveres gjestene.

– Dette blir en kveld full av magiske mat og vinkombinasjoner, og før middagen møtes gjestene på PIR4 hvor de får et vinforedrag av Levi, sier Nordberg.

VINMESTER: Liora Levi er Norsk- og Nordisk mester for vinkelnere og reiser rundt i Norge og holder vinkurs og foredrag. Levi er også president i Norsk Vinkelnerforening, TV2s vinekspert på God morgen Norge, blogger og vinskribent. 

VINMESTER: Liora Levi er Norsk- og Nordisk mester for vinkelnere og reiser rundt i Norge og holder vinkurs og foredrag. Levi er også president i Norsk Vinkelnerforening, TV2s vinekspert på God morgen Norge, blogger og vinskribent.  Foto:

Artikkeltags