Bli med Turbo på tur

Maskot: Barnas Turlag og o-klubben med stort arrangement i  forbindelse med åpningen av orienteringssesongen. Kristin Fredheim leder av Barnas turlag og Anne Lise Andreassen, leder i turorienteringsutvalget i Sandefjord sammen med fjellreven Turbo. Foto: Atle Møller

Maskot: Barnas Turlag og o-klubben med stort arrangement i forbindelse med åpningen av orienteringssesongen. Kristin Fredheim leder av Barnas turlag og Anne Lise Andreassen, leder i turorienteringsutvalget i Sandefjord sammen med fjellreven Turbo. Foto: Atle Møller

Artikkelen er over 4 år gammel

Våren er på vei, og det er like før det myldrer av folk som leter etter posten i skogen. Lørdag går startskuddet for årets turorienteringssesong.

DEL

I år som i fjor samarbeider Barnas Turlag og Sandefjord O-klubb om arrangementet.

Det blir oppmøte i Svinevika klokka 12, der kartet Håkavika skal tas i bruk.

– Orienteringen er for folk i alle aldre, og det er spesielt lagt opp til at barnefamilier skal få kjennskap til bruken av kart og kompass. Dette er med på å gjøre barn trygge i skog og mark, forteller leder i turorienteringsutvalget Anne Lise Andreassen.

Ut fra Svinevika vil det også bli laget en egen barneløype.

– For barna blir dette nesten som en skattejakt når de går løypa og leter etter poster. Vi får også besøk av vår maskot, en fjellrev med navnet Turbo. Dette blir garantert moro for barna, sier leder av Barnas Turlag, Kristin Fredheim.

Man er også hjertelig velkommen uten barn.

– Er du innflytter, er orientering en glimrende anledning til å bli kjent i distriktet, samtidig som man kommer seg ut og får masse frisk luft, sier Anne Lise Andreassen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags