(Tønsbergs Blad)

Color Viking, som normalt går fra Sandefjord klokken 1700 til Strømstad, er kansellert torsdag. Det samme er 1520-avgangen til Fjordline. Returreisene fra Sverige er følgelig også kansellert.

Værforholdene med kraftig vind er årsaken til at skipene blir liggende til kai.

Det er mye vind og kraftige bølger i ytre Oslofjord. Alle passasjerer er blitt varslet, sier salgs- og markedssjef Erik Karlsen i Color Line.

Været får også konsekvenser for seilingen med M/S Superspeed mellom Larvik og Hirtshals. Avgangen klokken 1730 fra Larvik og avgangen klokken 2045 og 2215 fra Hirtshals er kansellert.

Derimot forlot Superspeeds 0800-avgang Larvik som planlagt, men kom ikke i havn i Hirtshals før klokken 1200 mot normalt 1145.

Reisende oppfordres til å følge med på eventuelle avvik på seilingstider på nettsidene til Color Line og Fjordline, som oppdateres fortløpende. 

Color Line måtte også kansellere Bohus i morgentimene torsdag. Verken 0700 eller 1330-ferja gikk som normalt, ei heller returreisene fra Sverige. 

M/S Color Viking gikk derimot som normalt klokken 1000 fra Sandefjord til Strømstad torsdag.

– Alle som ønsket å reise med Color Line fra Sandefjord klokken 1000, fikk vi plass til på den avgangen, opplyser Karlsen.  

LES OGSÅ: «Sjøslag» i Stortinget om utflagging av Color Lines Kiel-ferjer