Sellin bør spille hver kamp!

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL
I denne episoden av SF-Podden får de besøk av Sandefjord Fotballs spiss, Kjell Rune Sellin, og SF-Podden avslører at Sellin bør spille hver kamp for Sandefjord.

Samspillet mellom Sellin og Mjelde er i SF-Poddens øyne mer fruktbart en samarbeidet mellom Kovacs og Mjelde. En mer utdypende forklaring kan du høre i denne episoden av SF-Podden, men det er naturligvis ikke det eneste du kan høre.

Hver gang SF-Podden har besøk av en Sandefjordspiller stiller de ti faste spørsmål, vet du hva Sellin hadde gjort hvis han ikke var fotballspiller?

Sammen snakker de naturligvis også om den herlige 2-0 seieren mot Mjøndalen, inkludert SF-Poddens spillerbørs. Denne episoden blir også spilt inn før to kommende kamper, Sandefjord møter Hødd allerede om et par dager, og det er ingen tvil om at det blir en tøff batalje på Høddvoll. Både forventede lagoppstillinger og resultattips blir presentert.
 


Åsane møter Sandefjord hjemme på fotballens nasjonaldag, 16 mai! Forventede lagoppstillinger og resultattips blir også presentert for denne kampen, blir det roteringer i lagoppstillingene de to kampene? Resultattipset kan vel sies å være preget av positivitet etter en meget sterk rekke med seiere den siste tiden. Hør hele episoden her.

Følg SF-Podden på Facebook: www.facebook.com/SFPodden


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken