Syklet seg til pallplass

PÅ PALLEN: Glenn Undseth (17) syklet nylig inn til en andreplass i Østfold.

PÅ PALLEN: Glenn Undseth (17) syklet nylig inn til en andreplass i Østfold. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Sandefjord Sykleklubbs Glenn Undseth (17) bet nylig fra seg i Grenserittet Midt/Ung. Andreplass ble fasiten etter endt innsats i den 35 kilometer lange terrengløypa.

DEL

Planen til unggutten var å rykke til umiddelbart etter at startsignalet var gitt, og få med seg en eller to andre ryttere. Det gjorde 17-åringen, og han fikk selskap av Uno Sandstrøm (Asker CK) og Mads Aasgard (Team Uniconsult). De tre kjørte hardt gjennom løypa, og holdt resten av gruppa (43 syklister) unna.

LES OGSÅ: Jakob (14) skal trikse mot SF-gutta

– Ved siste mellomtid hadde Uno rykket ifra og fått en luke på 40 sekunder, opplyser Jørn Bergan Undseth til Sandefjords Blad.

– Glenn og Mads jaget bak for å ta igjen Uno, men dette lykkes de dessverre ikke med. Uno holdt inn og kom i mål som vinner på tiden 1.08.10. Målgang var på Oscarsborg Festning i Halden. I bunnen av bakken før festningen rykket Glenn ifra Mads, og kom i mål på tiden 1:09:32, 10 sekunder før Mads på tredjeplass. Gutta kjørte knallhardt, og fjerdeplassen kom hele åtte minutter bak trioen i tet, fortsetter han.

LES OGSÅ: (+) Anna løp inn til bronse

Foruten Undseth var det også andre Sandefjord-syklister som var på pedalene i Halden, deriblant Thrude Natholmen. Hun sikret tredjeplassen i klassen K40-44 i Grenserittet. Denne klassen samlet 52 deltakere.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags