Gå til sidens hovedinnhold

Reiser tilbake i tid etter nyttår

Artikkelen er over 4 år gammel

Anne Berit Holden fra Sandefjord er en av fjorten deltakere som skal være med å kjempe om seieren i årets utgave av «Anno».

2. januar starter den tredje utgaven av «Anno». Denne gang har de reist til Trondheim og året 1537. Den mørke middelaldertiden er bakteppet for årets utgave av konkurransen.

Den eldste av deltakerne

Etter to sesonger fra opplysningstiden og 1700 tallet, reiser altså enda lenger tilbake i tid for denne utgaven av Anno. En av dem som skal kjempe om seieren i denne utgaven er sandefjordingen Anne Berit Holden.

Konkurransen starter med 14 deltakere, i løpet av 30 episoder så skal vinneren av denne utgaven kåres. Det å være eldst av deltakerne synes hun ikke var noe problem, det at hun meldte seg på har hun ikke angret på ett sekund.

Løse oppgaver

– Det var en fantastisk opplevelse og et minne for livet. Vi måtte alle sove i samme rom, to og to i samme seng, uten å ha truffet hverandre før. Vi ble etter hvert en sammensveiset gjeng som ble knyttet til hverandre og avhengig av hverandre for å løse oppgavene vi fikk. Vi ble veldig godt ivaretatt av serieskaperne, som var opptatt av at alle skulle ha det bra under innspillingen, sier Anne Berit Holden.

LES OGSÅ: Anne-Berit startet pensjonistlivet i 1537

Nå starter altså del to av opplevelsen, nå skal hun sitte hjemme og se hvordan hun framstilles på TV, det medgir hun at hun er spent på og har noen sommerfugler i magen, men hun gleder seg også veldig til at det hele kommer i gang.

Første episode starter 2. januar på NRK.

Kommentarer til denne saken