Mange får hver dag varsel til telefonen fra oss i Sandefjords Blad. Dermed fikk de meldinger til telefonen når det skjedde viktige ting, ulykker, hendelser og ting som kan få betydning for deg.

Enten det handler om trafikkulykker på E18, SFs comeback i eliteserien, oppfølginger på kommunesammenslåingen eller at Fjordfesten slipper store artister - vi ønsker å bringe deg nyhetene rett til din telefon.

Etter lanseringen av vår nyhetsapp sb.no har det stadig blitt flere som følger oss. De får meldinger når noe skjer, når det er saker i lokalsamfunnet som berører mange eller som er viktige når sakene diskuteres over lunsjbordet, morgenkaffen eller kveldsmaten. Mange bruker også appen til å lese nettavisen vår hver dag.

For at vi skal kunne sende deg et nyhetsvarsel, må du selv laste ned sb.no-appen. Blir du spurt om du ønsker å motta varsel, svarer du ja, takk.

Vil sette dagsorden

Slik får du nyhetsvarsel fra Sandefjords Blad

■ Gå inn i Appstore eller Google Play og søk på sb.no.

■ Last ned sb.no-appen på telefonen din og/eller på nettbrettet: ANDROID hvis du har androidtelefon. IPHONE/IPAD hvis du har iPhone.

■ Si ja, takk dersom du blir spurt om du vil akseptere varsling.

■ Har du allerede appen kan du gå inn i innstillingene og se om du har slått på varsling. Der kan du også velge utseende på meldingen.

■ Da er det bare å vente i spenning på siste nytt fra lokalavisen din. I mens er det mye godt å lese i appen. Den kan du lese på bussen, toget eller i sofaen. Men ikke mens du kjører bil, er du snill.

 

– Vi mener at vi med dette tilbudet skal være enda mer aktuelle for de som ønsker å følge med på alt som skjer i Nye Sandefjord kommune, sier Steinar Ulrichsen, ansvarlig redaktør i Sandefjords Blad.

Han håper avisen kan fortsette med å sette dagsorden i viktige lokale saker, slik som de i fjor gjorde med saker om blant annet ordførerkjeder og  kommunesammenslåing.

Hold deg oppdatert

I tillegg til at du kan få varslinger i den nye appen, kan du når som helst bruke den til å lese nyhetene som publiseres på sb.no, uten å måtte søke opp siden i en nettleser. Det er bare å laste ned appen og ha den klar på skjermen på mobilen – og klikke seg inn når du sitter på bussen, på toget eller i bilen. Vel å merke hvis du ikke sitter bak rattet!

Men dersom du vil ha nyhetsvarslinger, må du trykke ja når du første gang for spørsmålet om du vil motta varsel.

Da kan du automatisk holde deg oppdatert på de viktigste nyhetene heretter, og gå inn og lese de andre nyhetene – når det passer deg bedre.

Her finner du sb.no-appen til androidtelefonen din

Her finner du sb.no-appen for iPhonen din

Nærmer seg 3.500 digitale abonnenter

Sandefjords Blad er primært en abonnementsavis. Det betyr at vi på sb.no har saker som er forbeholdt abonnenter og er merket med pluss. Vi synes det er mest riktig at de som betaler for å være abonnenter, får mer og flere nyheter enn de som ikke er det.

I vår nyhets-app vil vi både tipse om saker som alle kan lese, og saker som er forbeholdt deg som er abonnent.

Ved utgangen av mars hadde SB 11.400 abonnenter totalt, og av disse er snart 3.500 rene digitale brukere.

De får med seg flere saker på nett, og kan blant annet følge utviklingen når der skjer ulykker og andre hendelser.

Du trenger en brukerkonto

Enten du er papirabonnent eller digitalabonnent trenger du en såkalt aID-bruker for å få full uttelling for abonnementet ditt.

Den trenger du for å logge deg inn og lese alle saker på nettavisen, lese eAvis, og for å kunne kommentere under artikler eller sende inn hilsener.

På nettavisen får de blant annet flere artikler som ikke står i papiravisen, holder seg oppdatert kontinuerlig på hendelser og får de største nyhetene fra inn- og utland i vårt eAvis-magasin Rix.

Akkurat nå har Sandefjords Blad nesten 13.500 aID-brukere som har benyttet sjansen, fordelt på abonnenter og familiemedlemmer.

Som abonnent kan du nemlig dele det med familiemedlemmer som bor i samme husstand.

Som aID-bruker kan du også enkelt gjøre endringer i ditt abonnement: Endre leveringsadresse og melde ferieflytting.

– Jeg skjønner egentlig ikke hvordan noen våger å ikke følge med på viktige ting som skjer i nærområdet. Men å ha tilgang til - og lese vårt nyhetsstoff - skal være tilstrekkelig. det er en forpliktelse vi har overfor våre abonnenter, sier redaktør Steinar Ulrichsen.

LES OGSÅ: Hva er + og hva er aID?