Etter nærmere 10 sesonger i SF-drakta, forlot 26-åringen klubben ved nyttår. Da gikk kontrakten ut, og partene ble aldri enige om en ny avtale.

– Det har vært en lang og god dialog med klubben, men til slutt ble vi ikke enig. Da blir det naturlig for meg å lete etter nye utfordringer, sa han til SB da.

Siden den gang har Kurtovic jaktet på en ny klubb. Etter det SB kjenner til har flere klubber vist interesse for midtbanespilleren, både fra inn- og utland. I Norge har klubber som Fredrikstad og Start vist interesse, men nå er det klart at karrieren fortsetter i HamKam.

Det melder også Hamar Arbeiderblad om torsdag ettermiddag.

I følge avisa har Kurtovic, som var kaptein for SF i en rekke kamper i fjor, signert en kontrakt som strekker seg ut 2024-sesongen.

Kurtovic spilte nærmere 200 kamper for SF før han forlot klubben, og han var helt avgjørende for at klubben berget plassen i divisjonen. For det var han som utliknet til 2-2 på overtid i siste serierunde mot Haugesund, og målet sørget for at SF berget kvalikplassen.

LES OGSÅ: Glimt-spiller kan bli klar for SF i løpet av kort tid

(saken fortsetter under bildet)

26-åringen og SF var altså lenge i dialog om en ny kontrakt, men til slutt ble ikke partene enige om en ny avtale.

– Hvor skal jeg begynne? Det er mange positive ting å se tilbake på - opprykk, fantastiske lagkamerater og en helt vill høst i år. Jeg tror spenningen og gleden da vi holdt oss i høst rangerer høyt på den listen.