Disse bør starte mot Notodden

Av

SF-Podden har nok en gang vært i studio, og spenningen har begynt å stige nå som sesonginnspurten nærmer seg. Hvilket lag bør Sandefjord Fotball stille med mot Notodden? SF-Poddens forslag finner du på bildet over.

DEL

SF-PoddenSøndag kommer Notodden på besøk til Komplett Arena. Laget fra Telemark ligger på en 13. plass og kjemper for å unngå nedrykk. De er med andre ord ingen ideell motstander for et Sandefjordlag som desperat kjemper om den viktige andreplassen i OBOS-ligaen, som gir direkte opprykk til Eliteserien.

I studio er det diskusjoner mellom karene i SF-Podden om hvem som bør starte i Sandefjord Fotballs foretrukne 4-2-3-1 formasjon, spesielt er det den såkalte tierrollen som karene er uenige om. Bør Håvard Storbæk, eller Hel Ved som SF-Podden kaller han, fortsette i startelleveren? Storbæk har spilt bra de siste kampene, men SF-Podden mener at bergenseren Erik Mjelde kanskje passer bedre i denne kampen, hva tenker du?

Hør hele episoden her:

Hyller kvinnelaget

SF-Kvinner har nettopp vunnet sitt tredje strake seriemesterskap, og kjemper nå om sitt tredje strake opprykk, denne gang til 1. divisjon. Dette går ikke upåaktet hen i SF-Podden, som hyller jobben jentene har gjort. Etter forespørsel fra en lytter går man også igjennom veien laget må gå, for å sikre opprykk.

Det er ikke bare bare å rykke opp fra 2. divisjon i år, fordi seriesystemet skal endres. Toppserien og 1. divisjon skal redusere antall lag fra 12 til 10. Det betyr at flere lag rykker ned, og nåløyet for å rykke opp er svært trangt.

Puljespill, en enkelt playoffkamp og så to kamper mot 8. plass i 1. divisjon er distansen som skal gås, Det betyr at SF-Kvinner helst bør gå ubeseiret i 5 kamper på rad for å sikre opprykket, kan det gå? Første kamp er allerede lørdag, da Mjølner kommer på besøk til Komplett Arena.

Seier i forrige kamp

Som vanlig prates det om forrige kamp som ble spilt for herrenes del. Kongsvinger ble slått 3-2 på bortebane, og det ble til slutt meget spennende da Sandefjord ga fra seg en 2-0 ledelse i andre omgang. Heldigvis scorer Enric Vallés på et nydelig frispark, noe som sikret seieren. Seieren burde dog, ifølge lodden, vært enda større.

Sandefjord hadde tre enorme sjanser etter frisparksmålet, og det er nesten mer uflaks enn noe annet at seieren ikke ble større mener karene. SF-Poddens spillerbørs er også et fast innslag som er med i sendingen. Under kan du se hva slags poengsum spillerne fikk. Vi kan avsløre at det ble en spanjol som stakk av med bestemannsprisen denne gang. Er du enig i poenggivningen?

Artikkeltags