Har Sandefjordspillerne fortsatt tillit til Bohinen?

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL
Etter fire kamper på rad med tap for Sandefjord, har det vært mange spørsmål som har svirret rundt om innstillinger til spillere, om trenerapparatet har tillit og om det er på tide med en formasjonsforandring? Gabrielsen svarer på disse spørsmålene, og mange flere i denne ukens episode av SF-Podden.
 

Gabrielsen og resten av Sandefjordlaget har kommet hjem etter det knusende nederlaget mot Sandnes Ulf. Sammen med Ken Skalleberg, Jørn W. Horntvedt og supporterveteran John Sigve Johnsen, diskuterer Gabrielsen årsakene til tapet og hva Sandefjord har som plan for å få de positive opplevelsene tilbake igjen. SF-Poddens spillerbørs er igjen nådeløs, og ingen av spillerene fikk mer en 4/10 poeng. Hvem mener du var Sandefjords beste spiller mot Sandnes Ulf?

Alexander Gabrielsen og John Sigve Johnsen er ukens gjester i SF-Podden.

Alexander Gabrielsen og John Sigve Johnsen er ukens gjester i SF-Podden. Foto:


Det er en ny kamp allerede til søndag, da spiller Sandefjord Fotball hjemme mot KFUM-kameratene, også kjent som "Kåffa" på folkemunne. SF-Podden tar en prat med lederen i KFUM-kameratenes supporterklubb "Profetene" Nikolai Sabel. Sabel kan fortelle om en voldsom entusiasme og positivitet rundt Osloklubben, og han har stor tro på et godt resultat for "Kåffa". Podden er naturligvis ikke helt enige i hans resultattips, hva tror du resultatet blir?

Ukens artist er en kjenning fra Sandefjords Blad. Bjørn Tore Brøske er kulturjournalist, men skriver også tekster til sin gamle venn Helge Gravvold, som har gitt ut to sanger fra et kommende album hvor Brøske skriver tekstene på nynorsk. Vi spiller av deres sang "Utan Filter" som er i sjangeren moderne melodiøs pop som Brøske selv beskriver det som.

For mer info om SF-Podden, besøk deres hjemmeside:

www.sfpodden.com

Send inn tekst og bilder «

Her kan du sende inn stoff og bilder til nett og papir!

Artikkeltags