Supporterøyne diskuterer Sandefjord Fotball før søndagens kamp

Leder for Blåhvalane Greg Corrales er ukens gjest i SF-Podden.

Leder for Blåhvalane Greg Corrales er ukens gjest i SF-Podden. Foto:

Av

Leder for Blåhvalane, Greg Corrales, er ukens gjest i SF-Podden.

DEL

Nye dager for Sandefjord Fotball

Pressemeldingen om at Sandefjord Fotball ligger i rød-sone økonomisk blir diskutert, hva skjer egentlig nå? Hvordan skal Sandefjord hente spillere, har det noe å si for ambisjonen til trenerne? Blåhvalane, Sandefjord Fotball og supportergruppen USF (Ultras Sandefjord) har også kommet til enighet igjen, slik at personene som var utestengt nå er å se på tribunene igjen. Supporterleder for Blåhvalane, Greg Corrales, snakker litt om prosessen og hva man kan forvente fra supporterne framover. Corrales presenterer også seg og sitt virke

Hør hele episoden her:

Kampene som var

Som vanlig er det kampene som har blitt spilt som først er i fokus, rent fotballmessig. Siden Sandefjord har spilt to kamper siden sist, er det referat både fra kampen mot Strømmen, som Sandefjord vant, og fra kampen mot KFUM Oslo, hvor det ble uavgjort. Karene snakker mye om et lag som spiller to vidt forskjellige omganger, ofte. Det mener de er tilfellet i kampen mot Strømmen også. Sandefjord er gode i første omgang, men legger seg litt bakpå i andre. Mot KFUM mener Podden at Sandefjord er uheldige, og udyktige. At en 3–1 ledelse ender i uavgjort med tyve minutter igjen å spille er slapt, mener gutta i studio. Børser blir gitt, og fra kampen mot KFUM er det spydspiss Pontus Engblom som stikker av gårde med bestemannsprisen, selv uten scorede mål. Hele børsen kan du se her:

Spillebørsen fra kampen mot KFUM.

Spillebørsen fra kampen mot KFUM. Foto:

Ny kamp nye muligheter

Søndag klokken 15.00 spiller Sandefjord Fotball ny kamp, denne gangen mot HamKam. I den anledningen ringer Podden til TV2 journalist Marius Skjelbæk. Skjelbæk er fra Ottestad og har fulgt HamKam tett i mange år. Han forteller om et lag som er i god form, med fire strake seiere. En historie eller to serverer han også! Noen tør kanskje påstå at episoden er verdt å høre alene grunnet unge Skjelbæk sin innsats. Resultattips og uttak av lag er vanlig standard, her ser du laget Podden plukket ut, er du enig i det?

SF-Poddens lag mot HamKam.

SF-Poddens lag mot HamKam. Foto:

For mer om SF-Podden, besøk deres Facebook-side eller deres hjemmeside.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags