SH-damene kom skjevt ut

Det ble noen napp, men ingen poengfangst da SH-damene spilte dobbeltkamp ved sørlandskysten i helga.

Det ble noen napp, men ingen poengfangst da SH-damene spilte dobbeltkamp ved sørlandskysten i helga. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Innsendt Det ble noen napp, men ingen poengfangst da SH-damene spilte dobbeltkamp ved sørlandskysten i helga. Trøsten for SH-trener Petter Kjærnes: - Vi tar dem på hjemmebane!

Våg havnet poenget bak SH, Randesund fire poeng foran i fjorårets sesong. På de tilsvarende kampene i fjor tok SH ett av fire poeng. Derfor reiste også SH-damene til Sørlandet i visshet om at dette kunne bli to tøffe oppgjør, og det ble det da også.

Mot Våg lørdag startet det veldig bra, SH ledet 17-14 til pause og kombinasjonsspillet satt bra, kanskje særlig mellom Marte Holand Pettersen og strekspiller Helene Fure. Selv om Våg hentet inn ledelsen i starten av 2. omgang holdt SH trykket oppe de første 10 minuttene, men så var det tomt. Hjemmelaget dro ubønnhørlig fra i målprotokollen og ga seg ikke før på 30-24.

Randesund-kampen søndag så ut til å bli enda tøffere. Selv om Marte Holand Pettersen fortsatte storspillet fra lørdag, og nærmest alene holdt SH inne i kampen, sviktet det bakover. Hele 24 baklengs på 30 minutter, mot 18 framover, var et dårlig utgangspunkt for den siste omgangen. Og Randesund fortsatte å dra ifra, helt til 31-21 da det gjensto 18 minutter å spille. Da våknet SH. Da reddet Pia Elind. Da satt forsvaret, som hadde lekket som ei sil. Da meldte Ida Didriksen seg på i angrep, og i løpet av ti minutter skåret Randesund ett og SH ni mål. Det sto 32-20. Men opphentingen hadde kostet, Randesund fikk samlet seg og rodde i land seieren med 36-34.

- Helga har vært berg-og-dalbane-aktig. Vi har svingt fra det begredelige til det smått utrolige, og det er nok der vi er akkurat nå. Det kan gjøre en trener litt svimmel, men samtidig ser jeg at vi har mye positivt å ta med oss fra denne helga. Jeg er for eksempel overbevist om at vi kommer til å slå både Våg og Randesund i Jotunhallen, sier SH-trener Petter Kjærnes.

Terminlista viser at SH nå har en pause på en drøy måned før de møter Nærbø hjemme i Jotunhallen (20/10). Så følger seks kamper i løpet av den neste måneden. Tida fram til Nærbø-kampen skal Kjørnes og jentene bruke på å trene videre på det de er gode på.

SH-laget mot Våg og Randesund: Pie Marlen Elind, Camilla Horntvedt, Madelen Bringaker (2+1 mål), Helene Fure (5+1), Marte Holand Pettersen (5+13), Polina Gencheva (0+3),
Julie Hanssen (2+3), Ida Didriksen (2+7), Oda Smørgrav Skogstrand (5+3), Imma Dalby (1+1), Thea Jørgensen (2+2).

Send inn tekst og bilder «

Her kan du sende inn stoff og bilder til nett og papir!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.