(Tønsbergs Blad)

Én av ulykkene skjedde i nordgående løp ved Løkentunnelen. Brannvesenet meldte at én av bilene sto i brann. Denne brannen skal nå være slokket, og ingen personer skal være skadet, melder politiet klokken 16.56. I denne ulykken skal tre biler ha kjørt i hverandre.

Samtidig opplyser Vegtrafikksentralen sør at omkjøring blir skiltet ved Hellandkrysset, altså den første avkjøringen til Holmestrand fra sør.

Svært saktegående

Det betyr at all nordgående trafikk på E18 blir ledet gjennom Holmestrand sentrum videre til Sande.

Litt etter klokken 17.00 forteller en tb.no-leser at trafikken som blir ledet via Holmestrand går svært sakte. Klokken 17.17 forteller leseren, som da er kommet til Tønsberg, at han ser at nordgående trafikk begynner å gå sakte allerede fra Gulli.

Klokken 17.03 opplyser politiet at venstre felt både ved Islandkrysset og Løkentunnelen er åpnet, og at bilister kan passere i sakte fart. Klokken 18.00 er bilberger på stedet. Det er fortsatt mye kø i området, melder politiet.

Meldingen om ulykken kom klokken 16.19. Politiet anbefalte umiddelbart bilister å finne alternative ruter til Drammen eller Oslo.

Både Hillestadtunnelen og Løkentunnelen ble stengt, men er nå åpnet.

To ulykker

– På vei til ulykken kom vi over en annen ulykke ved Islandkrysset, én brannbil har stoppet her, mens den andre fortsetter til Løkentunnelen, melder underbrannmester Donald J. Bell. Begge ulykkene fører til kø. Vær obs!, opplyste Vestfold interkommunale brannvesen på Twitter.

Klokken 16.47 opplyste politiet at fire biler var involvert i ulykken ved Islandkrysset, og at ambulansepersonell er i ferd med å sjekke personene som er involvert.

Tre minutter senere tilføyde politiet at ingen personer ble skadet i denne ulykken.

Klokken 17.21 sier underbrannmester Donald J. Bell brannvesenet at det er svært mange biler på vei nordover E18, og at de fortsatt venter på at bilberger skal nå fram for å rydde ulykkesstedene.

Det er kø og tett trafikk flere steder på E18 i Telemark og Buskerud søndag ettermiddag. Mer om det kan du lese her.

Saken oppdateres.