Stor skiglede og moro i Badeparken

Artikkelen er over 2 år gammel

Badeparken i Sandefjord var et eldorado for ski- og snøglade barn onsdag.

DEL

Mange skiglade barn hadde funnet veien til skidag i sentrum onsdag. Hvaltorvet, Sandefjord kommune og Sandefjord Turistforening hadde invitert alle barn til flott skifest i Badeparken. Det sydet av barn på den småkalde februardagen, og mange barn viste ekte skiglede.

Patryc Fornek (7) har ski på for andre året og han er superrask og ivrig i sporet. Patryc synes at det var kjempegøy å gå på ski i Badeparken. Det er ikke første gangen i år han går på ski. Familien bor på Haukerød, og er flittige brukere av løyper i området. De synes initiativet til dagen var et kjempeflott tiltak.

Lek og fest

STIF og kommunen hadde sørget for nypreppede løyper, og arrangørene skapte en finfin ramme rundt det hyggelige arrangementet.  Skidagen skal være lek og fest. Her fikk alle diplom, og det var ingen tidtaking. Turistforeningens maskot, Turbo skapte liv og røre, og barna storkoste seg med aking på oppblåsbare brett.

Liv i sentrum

Senterleder på Hvaltorvet, Geir Ellefsen sier til Sandefjords Blad at ambisjonen med skidagen er å lage en hyggelig dag for alle midt i vinterferien, og ikke minst skape litt liv i sentrum. Han kan fortelle at da ideen kom på bordet så var ikke kommunen og STIF sene med å legge til rette med mannskap og maskiner.

 Senterlederen sa tidligere i uken til Sandefjords Blad at han husker med glede fra sin egen barndom alle vinteraktivitetene med ski og  skøyter som de drev med i nettopp Badeparken. Ellefsens mål er et ønske om å gjenskape litt av den gammeldagse ski og moro gleden mange hadde før i tiden i sentrum av byen.

Artikkeltags