Sandefjord kommune gir alle over 65 år tilbud om 4. dose med koronavaksine fra uke 35.

Ingen blir innkalt til vaksinering, og det er heller ikke mulig å bestille time på forhånd. Det er kun drop-in som gjelder.

Ifølge kommunens nettside er det mulig å få vaksinen hos vaksinesenteret i Rosenvolds gate 19 på onsdager fra 31. august. Der er det åpent fra klokka 08.30 til 15.00.

Gis også i Andebu og Stokke

I tillegg er det mulig å få 4. dose hos Møylandsenteret i Andebu. Der gis det vaksine 29. august og 12. september, i tidsrommet 09.00-15.00.

For dem som bor i Stokke kan 4. dose fås hos Vitus apotek. Der må man bestille time for vaksinering via apotekets nettside.

LES OGSÅ: FHI anbefaler fjerde dose med koronavaksine

Sandefjord kommune opplyser at personer som har med spesielle behov i forbindelse med vaksinering kan ta kontakt med dem som jobber ved vaksinesenteret ved frammøte, alternativt kan man sende e-post til helse@sandefjord.kommune.no.

Fire måneder

Det må for øvrig ha gått fire måneder fra dose tre til dose fire. Dersom man har hatt koronasykdom er det anbefalt å vente tre måneder før man tar den fjerde vaksinedosen, for å få best mulig effekt av vaksinen.

Ifølge Sandefjord kommune er det fremdeles mulig å få vaksinedose nummer én, to og tre. I tillegg kan barn komme på drop-in for vaksinering.

LES OGSÅ: Sju av ti vil ta fjerde vaksinedose

Foreløpig er det ingen anbefalinger fra helsemyndighetene om at personer under 65 skal ta fjerde vaksinedose, meddeler kommunen.