Gå til sidens hovedinnhold

Noen som husker hvor denne kiosken lå?

Artikkelen er over 5 år gammel

I januar 1960 kjørte en bil ut av veien og havnet utenfor en kiosk. Ifølge de opplysningene vi har, foregikk dette i Gokstadveien.

Mannen som kjørte bilen, en stokkemann i 35-årsalderen, satt en stund fastklemt under bilsetet, men kom likevel fra det med relativt små skader.

Folkevognen hadde først nær kjørt inn i en drosje i svingen ved Thor Dahl ved 01:30 tiden om natta. Kort tid etter passerte Folkevognen noen ungdommer på Gokstadveien. Kjøringen var mistenkelig og straks etter hørte ungdommene et smell. Bilen tok med seg to stolper for den traff et leskedrikkskilt.

Her gjorde bilen kollbøtte, fikk knekket inn venstre side og knust vinduene. Varevognen fortsatte imdlertid mot et pæretre, rev ned en kraftig gren og ble liggende på høyre side, kraftig maltraktert i veien tett inntil huset. Bilen hadde visstnok ingen stor fart og politiet mistenkte promille. 

 

Er det noen som kan fortelle oss hvor denne kiosken lå og hvem som drev den? Sitter noen inne med opplysninger om denne hendelsen - så kom med dem!

Kommentarer til denne saken