Innbyggerappen vil hjelpe lokale lag og foreninger med å nå ut

IVRIGE: Mange lag og foreninger ville komme i gang med den nye appen med en gang. Her får de en rask opplæring av Morten Holst. Fra venstre Anders Bredal fra Sandefjord lokalhistoriske senter, Liselotte Steinwender fra Litteratur for alle og Roger Horntvedt fra Bugården KFUK og KFUM-speidere. I forgrunnen Wayne Kobbervig og Torhild Kristiansen fra Korpset Vårt i Stokke.

IVRIGE: Mange lag og foreninger ville komme i gang med den nye appen med en gang. Her får de en rask opplæring av Morten Holst. Fra venstre Anders Bredal fra Sandefjord lokalhistoriske senter, Liselotte Steinwender fra Litteratur for alle og Roger Horntvedt fra Bugården KFUK og KFUM-speidere. I forgrunnen Wayne Kobbervig og Torhild Kristiansen fra Korpset Vårt i Stokke. Foto:

Denne uka inviterte kommunen og frivillige lag og foreninger til informasjonsmøte om kommunens nye innbyggerapp.

DEL

Innbyggerappen vil samle frivilligheten i én app. Her er det meninga at lokale lag og foreninger kan informere om kommende aktiviteter og arrangementer for å nå ut til folket.

Anders Bredal fra Sandefjord lokalhistoriske senter sier han var litt skeptisk da han først fikk invitasjonen til å delta. — Nå har jeg sett appen demonstret og tro dette kan bli en fantastisk fin kanal for å nå ut til folk.

Godt oppmøte

Rundt 30 lag og foreninger møtte opp i aulaen på Bugården ungdomsskole, tirsdag kveld.

— Responsen blant de som møtte opp i kveld er veldig god, derfor har vi stor tro på at dette er noe mange lag og foreninger ønsker å være med på, forteller IKT-sjef for Sandefjord kommune, Sondre Andersen.

Appen skal lanseres i begynnelsen av juni.

Artikkeltags