Søke om midler fra koronakrisepakke? Da bør du forte deg!

KAN FÅ KOMPENSASJON: Idrettslag og frivillige organisasjoner kan søke om kompensasjon knyttet til inntektsbortfall i forbindelse med koronasituasjonen. Søknadsfristen går ut i neste uke.

KAN FÅ KOMPENSASJON: Idrettslag og frivillige organisasjoner kan søke om kompensasjon knyttet til inntektsbortfall i forbindelse med koronasituasjonen. Søknadsfristen går ut i neste uke. Foto:

Idrettslag og frivillige organisasjoner som vil søke om midler fra «koronakrisepakke 3» bør forte seg. Søknadsfristen går nemlig snart ut.

DEL

Lotteri- og stiftelsestilsynet tar imot søknader fra idrettslag på «koronakrisepakke 3». Fristen for å søke om midler er fredag 15. januar, så idrettslag og frivillige organisasjoner som vil søke har med andre ord ikke så lang tid på seg.

Denne krisepakken har for øvrig tilbakevirkende kraft. Det betyr at organisasjonsledd som er søknadsberettiget, og som tidligere ikke har søkt, kan søke om kompensasjon knyttet til inntektsbortfall i perioden om strekker seg fra 12. mars til 31. desember 2020.

Formålet med denne ordningen er å kompensere idrettslag og andre frivillige organisasjoner som har betydelige inntektsbortfall på grunn av pålegg eller råd gitt av myndighetene i forbindelse med koronasituasjonen, meddeler Norges idrettsforbund.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken