Snapchat har gitt deg en stjerne og en baby på vennelista di

STJERNE: Hvis en eller flere av vennene dine har fått en stjerne ved navnet sitt på Snapchat, har noen spilt av hans eller hennes snap de siste 24 timene. Baby betyr at vennen er ny for deg.

STJERNE: Hvis en eller flere av vennene dine har fått en stjerne ved navnet sitt på Snapchat, har noen spilt av hans eller hennes snap de siste 24 timene. Baby betyr at vennen er ny for deg. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Men hva i alle dager betyr tegnene?

DEL

(Tønsbergs Blad) Denne uka kom Snapchat med enda en ny funksjon. Mange reagerte veldig da selskapet fjernet funksjonen som gjorde at alle vennene dine kunne se hvem du snappet mest med.

Tidligere i høst kom oppdateringen: Et emotikon-system som gjør at du selv kan se hvem du er bestevenner med i Snapchat-verdenen. Sjekk hva alle symbolene betyr i faktaboksen. Denne funsjonen gjør at ingen av vennene dine kan se hvem du snapper ivrigst med.

Et gult hjerte betyr at han eller hun som har fått hjertet ved siden av navnet sitt, er din bestevenn og at du er det samme tilbake. Det er dere som sender flest bilder, videoer og meldinger til hverandre.

Les også:  – Har du lagt ut masse sexmeldinger på Twitter, er det ikke så gøy å lese dem opp på mitt kontor

Flere smilefjes har vært tilgjengelig en stund nå, men hva betyr egentlig  stjernen og babyen?

LES OGSÅ: Hun vokter elevenes bruk av sosiale medier

I følge amerikanske iDigitalTimes.com betyr stjerna at din venn har spilt av din snap igjen. MEN, i følge Emogi-bloggen betyr det at noen har spilt av din venns snap en gang i løpet av de siste 24 timene.

Dette stemmer godt med reaksjoner vi har fått fra leserne våre om at de har fått stjerne på venner de ikke har sendt snap til. Du kan bare se én snap om dagen om igjen, og det gjelder kun den siste du fikk. I september lanserte Snapchat muligheten til å betale for å få se flere snapper om igjen. (ekstern lenke)

Babyfjeset viser at du har fått en ny venn.

Snapchat-symbolene

Gult hjerte: Dette er din bestevebb nummer 1. Dere er bestevenner og sender begge flest meldinger til hverandre.
Rødt hjerte: Dere har vært bestevenner med hverandre i to hele uker.
Rosa hjerter: Dere er superbestevenner! Dere har vært bestevenner i to måneder.
Grimase: Dere har en felles bestevenn dere begge snapper mest til.
Smilefjes: Gode venner.  Dette er en av dine beste venner. Ikke bestevenn nummer 1, men ganske nær.
Smilefjes med solbriller: Dere har en felles bestevenn.
Flammer: Dere sender hverandre snapper fram og tilbake flere dager i strekk. Nummeret ved siden av forteller deg hvor mange dager. Dette kaller Snapchat "Snapstreak". Glemmer du å snappe en dag, blir flammene borte.
100: Dere har snappet hverandre hver dag hundre dager på rad.
Stjerne: Noen har spilt av din venns snap en gang i løpet av de siste 24 timene.
Baby: Dette tegnet kommer opp ved siden av nye venner.

Artikkeltags