Turneringen samlet de beste lagene i Vestfold samt gode lag fra Oslo-området. Ballklubben kvalifiserte seg for sluttspill etter 2–0 seier over Teie og 2–2 mot Holmen lørdag.

Del på Facebook

I søndagens sluttspill åpnet laget med et tap mot senere finalemotstander Bærum. Om det ikke virket helt som guttene var våknet helt i søndagens første kamp tok de det igjen i resten av sluttspillet og et mye mer opplagt lag kunne ta hjem en 2–1 seier mot et godt Halsen lag i neste runde.

Slo Halsen for andre gang

I semifinalen var nettopp Halsen også motstander og et heltent Ballklubb-lag fikk revansje for det knepne semifinaletapet for vinneren av kretsens vinterserie i februar og mars.

Selv om seiersmålet kom på et straffespark rett før sluttsignalet, var seieren fullt fortjent. Laget viste mye godt spill med mange fine kombinasjoner offensivt og forsvaret pakket inn Halsens gode spisser på en utmerket måte.

Tok kommandoen fra start

I finalen ventet igjen Bærum som hadde slått vertskapet Flints gode lag i den andre semifinalen.

Et heltent Ballklubblag tok kommandoen fra start, med herlige enkeltmannsprestasjoner, strålende gjennomspill, lekne kombinasjoner gikk laget raskt opp i en 3–0 ledelse.

Resten av matchen kontrollerte guttene kampen selv om også et fintspillende Bærum fikk yppe seg mot slutten. Da sluttsignalet gikk sto det 5–1 på resultattavlen og glade Ballklubbgutter kunne velfortjent motta medaljer og pokal som turneringens beste lag

Med vennlig hilsen Bjørn Lydersen, trener Sandefjord Ballklubb gutter 98

Artikkelen er hentet fra min.sb.no