Går live på scenen for første gang

LIVESENDING: Leif-Tore Markman og Jørn W. Horntvedt fra SF-Podden håper det kommer mye folk for å se kamp sammen med dem hos Tommen Tveitan på James Clark førskommende søndag.

LIVESENDING: Leif-Tore Markman og Jørn W. Horntvedt fra SF-Podden håper det kommer mye folk for å se kamp sammen med dem hos Tommen Tveitan på James Clark førskommende søndag. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

– Jeg håper dere går ut og er dere selv, sier Tommen Tveitan på James Clark Pub og Bar til Leif-Tore Markman og Jørn W. Horntvedt fra SF-Podden. Søndag skal de lage show på puben i forbindelse med SFs bortekamp i Kristiansund.

DEL

For første gang skal Markman, Horntvedt og Ken Skalleberg stå på samme scene og snakke om Sandefjord Fotball foran et publikum.

– Jeg har litt sceneerfaring fra før da jeg er, og har vært hobbymusiker noen år, men dette er en litt annen greie, sier programleder Horntvedt, og tilføyer:

– Samtidig har jeg troa på at dette kan bli morsomt. Det blir spennende å se hvordan et live publikum vil ta imot oss. Formatet blir jo annerledes, selv om vi skal prøve å holde oss til det vi pleier å gjøre.

LES DEG OPP TIL KAMPEN HER: Usikker SF-fremtid for denne duoen: – Carlos er nok ikke aktuell

Vil gjenskape stemningen fra gamle dager

SF-Podden pleier å gi ut podkastepisoder etter hver spilte serierunde. Episodene er på rundt en time, og der snakker de både om kampen som er spilt og kampen som kommer. Det som muligens skaper mest diskusjon, er imidlertid spillerbørsen.

Trioen lager en spillerbørs etter hver kamp med en skala fra 1-10, hvor 6 poeng betyr at spilleren har spilt en godkjent kamp.

Spillerbørs skal det også bli på søndag, direkte etter kampen er ferdig. Publikum skal også få stemme på den de mener er banens beste.

– Vi har vært så heldige at vi har fått et svært smakfullt gavekort fra Peppes Pizza å dele ut til en av dem som stemmer under showet, forteller Leif-Tore Markman.

(Saken fortsetter under bildet)

SF-PODDEN: Jørn W. Horntvedt, Leif-Tore Markman og Ken Skalleberg lager podkast om Sandefjord Fotball.

SF-PODDEN: Jørn W. Horntvedt, Leif-Tore Markman og Ken Skalleberg lager podkast om Sandefjord Fotball. Foto:

Tommen Tveitan fra James Clark tok kontakt med SF-Podden allerede før sesongstart for å se om dette showet var mulig å få til.

– Jeg føler at det var enda mer liv både før og etter kamp før, og jeg savner det livet litt. Jeg vet at det er mange blåhvaler, både gamle og nåværende, som også snakker om tiden i 2005/2006 og som savner det engasjementet. Og jeg tror SF-Podden kan være med på å skape litt mer blest rundt kampene, og kanskje gjenskape litt av stemningen som var rundt kampene den gangen, sier Tveitan.

Han jobbet på gamle Corner Sportspub, og husker tilbake til den tiden med glede.

– Jeg har lyst til å få den følelsen og stemningen igjen, rett og slett få flere folk som heier på Sandefjord Fotball. Og jeg er gjerne med og påvirker det, fortsetter han.

LES OGSÅ: Nå skal SF satse på 13-åringer

Får med seg gjester på scenen

SF-Podden har som regel en gjest med seg i studio, og live på scenen blir det heller ingen unntak.

Petter Olsen, som er trener for ungdomslagene og gatelaget til Sandefjord er med, og skal komme med ekspertuttalelser underveis.

– Petter er først og fremst en kjernekar, og utrolig hyggelig å prate med. Samtidig er han meget god fotballfaglig og skal bidra til at vi får den analysen fra kampen som publikum fortjener, forteller Horntvedt.

– Vi skal prøve å få en spiller ned til oss også, som ikke er med i kamptroppen til kampen mot Kristiansund, men vi vet ikke hvem det eventuelt blir ennå, fortsetter Horntvedt.

– Publikum er jo en ny faktor for oss, så vi vil også prøve å få meninger og temaer som vi kan prate om fra folk i salen, sier Markman.

LES OGSÅ: Historisk VM-gulv på plass i Runarhallen: – Ble en ganske stor sum

Forventer mye folk

Selv om Sandefjord allerede er sikret plass i neste års eliteserie, tror Tveitan at det blir godt med folk på plass for å se kampen.

– Supporterklubben Blåhvalane skal ha medlemsmøte her før kampen, og i tillegg så går oppgjøret på en kanal som man må abonnere på, og da pleier det å være en del folk her. Til og med ordføreren har vært gjest her under bortekampene til SF.

– Så får vi se da, om det blir like mye støy på James Clark som det har vært på rådhuset de siste dagene, sier Horntvedt spøkefullt.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags