Se SBs oppladning til den viktige kampen i opptak her

  Sandefjord Fotball kan sikre opprykket i kveld. Vi varmet opp til kampen med direktesending på sb.no. Se sendingen i opptak i vinduet over.

  DEL

  Sandefjord Fotball har kun to seriekamper igjen, før årets sesong er over. Kommende lørdag venter Jerv på hjemmebane, mens Aalesund står for tur på bortebane lørdag 9. november. Allerede lørdag kan opprykket til eliteserien spikres, dersom blåtrøyene sikrer ett poeng eller mer. For SF, som nå ligger på andreplass på tabellen med 62 poeng, kan det altså holde med uavgjort.

  Start er imidlertid kun seks poeng bak, og sørlendingene er avhengige av å vinne, dersom SF ikke lyktes i å hente hjem noen poeng.

  – Fin inngang

  Det er altså stor spenning knyttet til lørdagens batalje på Komplett Arena. Sandefjords Blad skal selvfølgelig dekke kampen, men årets siste hjemmekamp byr også på noe mer. SB-abonnenter vil nemlig få tilgang til en egen direktesending på sb.no – både før og etter kampen. Da skal folk i og rundt klubben samles på Komplett Arena, for en prat om både laget og klubben.

  – Målet vårt er å lage en fin inngang til en viktig seriekamp, hvor opprykket forhåpentligvis blir sikret. Vi inviterer abonnentene våre til en sending hvor vi skal se og snakke om det som har vært og det som vil skje framover, opplyser Kurt André Høyessen, sportsjournalist i Sandefjords Blad.

  DIREKTESTUDIO: Espen Bugge Pettersen, SFs daglige leder (t.v.) og Kurt André Høyessen, sportsjournalist i Sandefjords Blad, er blant dem som skal bidra under Sandefjords Blads livesending fra Komplett Arena lørdag.

  DIREKTESTUDIO: Espen Bugge Pettersen, SFs daglige leder (t.v.) og Kurt André Høyessen, sportsjournalist i Sandefjords Blad, er blant dem som skal bidra under Sandefjords Blads livesending fra Komplett Arena lørdag. Foto:


  Flere profiler dukker opp

  Lørdagens kamp starter klokka 16.00. Direktesendingen starter 30–40 minutter før dette, og vil ifølge Høyessen, som skal lede sendingen, by på så mangt. Blant annet tar Espen Bugge Pettersen, SFs daglige leder, turen innom studioet.

  – Vi skal blant annet oppsummere året. I tillegg blir det prating om SFs økonomi og klubbens langsiktige plan, røper Høyessen.

  Videre blir det intervju med både tidligere og nåværende spillere, en prat om lørdagens laguttak, samt besøk av noen andre profiler. I tillegg blir deler av et videointervju med Erik Mjelde, som gir seg i SF etter sesongen, sendt.

  Etter kampen blir det reaksjoner på banen, med blant andre SF-spillerne.

  Send tekst og bilder «

  Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

  Artikkeltags