SF-Podden: Hva slags lag skal Sandefjord stille mot Tromsø?

Stortalentet Sabawon Shamohammad er ukens gjest i SF-Podden

Stortalentet Sabawon Shamohammad er ukens gjest i SF-Podden Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Med to spillere ute med karantene, og muligens et par nye spillere ute med skade, var jobben med å spå et lag som skal spille mot Tromsø, særdeles vanskelig for gutta i studio.

DEL

InnsendtHvilket lag håper du Sandefjord stiller med på søndag?

Ukens gjest i SF-Podden er stortalentet Sabawon Shamohammad. Han svarer blant annet på de ti faste, og forteller hva SF har jobbet med etter stortapet mot Rosenborg forrige uke.

SF-Poddens spillerbørs er ikke nådig, og forsvaret er naturligvis bedømt strengt. Hvem mener du var Sandefjord beste mot Rosenborg?

Som nevnt tidligere, ser SF-Podden også frem imot kampen mot Tromsø på søndag. Selv om laget er vanskelig å tippe stopper det ikke karene fra å prøve. De tipper også resultatet i kampen.

Det gjør også telefongjest og tidligere Tromsøspiller Christer Johnsgård, blant annet kjent fra «Kråkeklubben» på NRK. Han mener at Tromsø nok er fornøyde med ett poeng borte mot Sandefjord, er du enig i det?

Ukens kulturinnslag er endelig tilbake, og Olav Midttun Lie forteller om sitt band Bøler, og om Stappfestivalen som han er med og arrangerer.

Festivalen går av stabelen den 29 juli på Hjertnes Amfi, og Midttun Lie skal også spille der. Han fremfører den herlige låta «Hvorfor er det så lett å ha det gøy, men så vanskelig å ha det bra». Denne sekvensen er også filmet, og kan sees her:
https://youtu.be/Z_1SXTNMXTk

Her kan du høre ukas podkast:

For mer om SF-Podden, besøk deres hjemmeside:
www.sfpodden.com

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags