SF reddet seieren på overtid

Sandefjord Fotball maktet å hente inn seieren etter at Pontus Engblom satte inn sitt andre på overtid.

DEL

Kampen starter bra for SF. De skaper tre store sjanser før kvarteret på eget gress. Så kommer det som best kan beskrives som en dårlig periode. Det tar nesten 30 minutter før det igjen blir farlig foran Nest-Sotra-keeper Renze Jagger.

Tempoet i første omgangen var bra i starten, men datt som haglet gjorde i byen lørdag. Det var lite som stemte foran ballfører og lite bevegelser som ga gode muligheter for å vinne terreng mot motstanderens mål.

Fra ledelse til 1–1

2. omgang begynte noe bedre og etter 65 minutter kommer et knallhardt tverrliggerskudd fra William Kurtvovic. Returen stuper Håvard Storbæk på. Høyt spark blåser dommeren og straffespark tildeles. Sikkert sender Pontus Engblom keeper til høyre og ballen til venstre for keeper. Da tenker alle på stadion at vi skal oppleve en ny god periode av SF i kampen.

To minutter senere står det plutselig 1–1 i protokollen. En flikk sender Marcus Mehnert igjennom. Walter Vittala har endt opp på halvdistanse, nøler med å fortsette fram i duellen og nok en gang blir han overlistet av motstanderen. Det gikk hurtig fra strilene, men valget til keeper Viitala stilles det spørsmålstegn rundt.

Scoret på overtid

Så blir det nytt liv i kampen. På overtid setter Engblom inn en retur på en SF-corner. Stefan Mladenovic kan gi alle på stadion litt roligere hjerterytme. To mot en velger han ikke å sentre til Ofkir på motsatt side og blåser den himmelhøyt over Nest-Sotra målet.

Sandefjord Fotball vinner kampen, men tilskueren på Komplett denne søndagsettermiddagen er nok ikke beroliget eller sterkere i troen om at dette er godt nok i toppen av OBOS.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags