Stefan (25) vil få ut sitt potensiale i Sandefjord Fotball.

PÅ BESØK: Stefan Mladenovic (nummer to fra venstre) besøkte karene i SF-podden denne uka.

PÅ BESØK: Stefan Mladenovic (nummer to fra venstre) besøkte karene i SF-podden denne uka. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Ukens gjest i SF-Podden er lynvingen fra Gulset, Stefan Mladenovic.

DEL

SF-PoddenHan er i Sandefjord for å få spilletid, slik at han kan nå sitt maksnivå som fotballspiller.

Mladenovic mener at med tillit kommer også resultater, og forteller at han valgte Sandefjord fordi han følte at klubben virkelig vil ha han.

Hør hele podkasten her:

Ny hjemmeseier

Mladenovic kom inn som innbytter i 2-1-seieren mot Nest Sotra i forrige serierunde, og hadde bare vært på banen i ett minutt da Sandefjord tok ledelsen.

Han forteller i podkasten om de taktiske disposisjonene som ble gjort før og etter målet, om hva som skjer når Nest Sotra utligner omtrent fra avspark etter at Sandefjord tok ledelsen, og hvordan Sandefjord kom seg inn i kampen igjen.

SF-Poddens spillerbørs gjennomgås, og Mladenovic er ikke redd for å involvere seg i diskusjonen rundt karakterene som gies til lagkameratene, en positiv overraskelse for karene i studio. Sandefjord er fortsatt på en andreplass på tabellen, og er ubeseiret i årets 1. divisjon. Men selv om det ble seier, er det ikke alle spillerne som får godkjent på spillerbørsen.

Er du enig i poengsettingen?

Utfordringer i både fysisk og spørsmålsform

Mladenovic er hentet inn som kantspiller i stallen til Martí Cifuentes, og har allerede vist prov på sin enorme fart. Fart har han også på snakketøyet, og SF-Poddens ti faste spørsmål preges av en svært sikker ung mann, som vet hva han mener.

I spalten «SF-Podden mot Røkla» får Mladenovic lite bruk for farten sin, når han blir utfordret av Ken Skalleberg i håndbak. Skalleberg jobber som gravemaskinfører, og mener selv at han i utfordringen stiller svakt, da han har skuffet med spade tidigere på dagen. Blir det lett match eller utfordrende for Sandefjord-spilleren? Se videoen under for svar.

Tøff bortekamp

Søndag reiser Sandefjord Fotball til Sandnes for å møte Sandnes Ulf. I den anledning ringer karene leder i «Gaukerreiret» Alf Morten Haga for siste nytt om hjemmelaget. Haga kan fortelle om et lag som varierer veldig i prestasjonene, de har slått Start hjemme, men også tapt for KFUM-kameratene på hjemmebane.

Haga tror på et uavgjortresultat, men så sindige er ikke gutta i Podden, og heller ikke Stefan Mladenovic. Det spås mange mål, i favør Sandefjord, og samtlige i studio tipper faktisk Mladenovic som målscorer.

SF-Podden plukker alltid ut laget som de vil starte med. Mladenovic kommer med innspill her også, taktiske tanker til og med. Under kan du se laguttaket.

For mer om SF-Podden, følg siden deres på Facebook.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags