Vil ha med Lamøy videre

På tirsdagens trening viste Eirik André Lamøy nok en gang fram skuddfoten sin, med trener Arne Sandstø (til høyre) som nærmeste tilskuer da Sandstø ikke rakk å blokkere skuddet i spilleøkten han selv deltok på. FOTO: ANDERS MEHLUM HASLE

På tirsdagens trening viste Eirik André Lamøy nok en gang fram skuddfoten sin, med trener Arne Sandstø (til høyre) som nærmeste tilskuer da Sandstø ikke rakk å blokkere skuddet i spilleøkten han selv deltok på. FOTO: ANDERS MEHLUM HASLE

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Eirik André Lamøy er så verdifull for SF at Arne Sandstø ber ledelsen om å «ta godt vare på ham».

DEL

Det er et ønske sportslig leder Arne Dokken godt kan forstå.
– Derfor har jeg allerede hatt to samtaler med Eirik. Vi er enige om å fortsette disse. Han synes vi er interessante og vi vil gjerne ha med Lamøy videre, sier Dokken.
Eirik André Lamøy har kanskje vært Sandefjord Fotballs mest verdifulle spiller i år. Med fire mål og fem målgivende pasninger, er det bare syv spillere som har flere målpoeng enn en SFs meget anvendelige hurtigtog i Adeccoligaen.

Del på Facebook

LES OGSÅ: Disse ti må ned i lønn

– En hundre prosents-mann

Derfor er Lamøy kanskje den spilleren SF-trener Arne Sandstø er mest oppsatt på å beholde av de som har kontrakter som går ut etter denne sesongen.
Han er en spiller vi bør ta godt vare på. Han er en hundre prosents-mann. Han er veldig oppofrende og til stede i det han gjør. Det er akkurat slike spillere og den type mentalitet jeg ønsker i troppen, sier han.
På tirsdagens trening la Sandstø også til at disse egenskapene er nødvendige å ivareta for at Lamøy fortsatt skal utvikle seg og at laget som helhet skal ta steg videre i utviklingen.
– I tillegg setter Lamøy laget foran seg selv. Det er en meget god egenskap. Han er en svært lojal spiller med mange gode egenskaper, sier Sandstø.

Roser lagkameratene

Selv synes Lamøy at årets sesong har vært god for hans del, men mener at deler av 2009 og starten av 2010-sesongen kanskje var enda et lite hakk hvassere for hans del.
At det har gått bra for meg er i stor grad lagkameratenes skyld. Jeg får ikke målgivende pasninger, hvis ikke andre setter dem i mål. Men jeg har vært involvert i noen avgjørende situasjoner de siste kampene, og det føles godt når det går i vår favør, sier han beskjedent.

Vil snakke mer med SF

Framtida som fotballspiller, tar han gjerne i Sandefjord, men han ønsker ikke bruke noe særlig energi på dette nå.
– Vi har så tett kampprogram. Da er det viktig å tenke på dette, og ikke kontrakter. Jeg har veldig sansen for det som har skjedd i SF i det siste, både med tanke på det sportslige opplegget, ambisjonene og organiseringen av spill og trening. Derfor vil helheten avgjøre for meg, ikke pengene. Jeg skal i hvert fall prate mer med Sandefjord.

LES OGSÅ: SF-tida er over for Martin Jensen

Artikkeltags