Viktig seier for guttane

SEIERSGLEDE: Tito sørget for at skuldrene ble litt lavere på ganske mange etter SFs første scoring.

SEIERSGLEDE: Tito sørget for at skuldrene ble litt lavere på ganske mange etter SFs første scoring. Foto:

Etter en periode der Sandefjord Fotball har slitt kom endelig en seier. En viktig sådan for å holde tritt med Start i opprykksjaget.

DEL

Sandefjord Fotball jaktet en positiv opplevelse, sa kaptein Lars Grorud foran kampen mot Sandnes Ulf. Den følte nok spillere og trenerapparat at var tilstede etter søndagens kamp på eget gress.

Magiske  minutter

To magiske minutter i førsteomgang var med på å skape glede og litt lavere skuldre på både spillere og publikum.

Volleyscoringen til Tito etter 34 minutter etter corner var en studie i balanse og kontroll. Knallhardt satt den i nettet etter klarering. Kun to minutter etterpå var Guttane i gang igjen. Så satt kombinassjonspillet endelig for venstrekanten Kralj og Rufo. Innlegget er det en annen svenske som møter på og da står det to mål i protokollen for hjemmelaget

Pausepraten til Cifuentes inneholdt nok ikke så mye annet enn at de skulle fortsette å forsøke å spille direkte når muligheten bød seg. For Sandnes Ulf trenger poeng de også.

Høyt press fra bortelaget i andreomgang var i perioder mer ubehagelig enn man skulle ønske, men det resulterte i mer rom for SF.

Se kampreferatet HER!

Redusering

Etter 65 minutter var det igjen kombinassjonspillet som ga uttelling. Enric Vallés fikk til slutt kronglet til seg et veggspill med Rufo og satte den sikkert til side for keeper.

Litt spenning skulle det allikevel bli på Komplett, denne søndagen. En redusering for bortelaget etter frispark gjorde at mange fryktet et kraftig kjør mot hjemmelaget. Det kom aldri og Sandefjord får sin etterlengtede seier i jakten på opprykk.

Det ble også et gledelig gjensyn med Emil Pallson denne søndagen. Etter over åtte måneder skadeavbrekk kom han inn de siste snaue 20 minuttene for SF.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags