Her døper «Reima» båten han har gitt navn til!

Christer Reppesgård Hansen døpte båten til Ken Skalleberg i SF-Podden. "Reima" er kallenavnet Reppesgård har fått av lagkamerater i Sandefjord Fotball

Christer Reppesgård Hansen døpte båten til Ken Skalleberg i SF-Podden. "Reima" er kallenavnet Reppesgård har fått av lagkamerater i Sandefjord Fotball Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Veddemålet innebar at hvis Christer Reppesgård "Reima" Hansen ble årets spiller på SF-Poddens spillerbørs, skulle båten til Ken Skalleberg i redaksjonen døpes til "Reima", som er kallenavnet Reppesgård har fått av lagkamerater. 

DEL

InnsendtDenne seansen var vorspielet til denne ukens episode av SF-Podden. Reppesgård fikk også et premiekrus, som bevis på at han ble Sandefjords best rangerte spiller i opprykkssesongen.

I podkasten snakkes det i detalj om det bitre 0-1 tapet mot Odd i Skien. SF-Poddens nevnte spillerbørs ble naturligvis et tema, og Reppesgård fikk en god score, nok en gang.

Det var naturligvis en annen situasjon som ble et hett tema, nemlig det brente straffesparket på stillingen 0-0. Hvem skulle hatt tatt det? Hvordan kunne det bli så dårlig? Podden prøvde å gi svar, men det var kanskje Reppesgård som hadde fasit?

    Etter et veddemål i redaksjonen, som innebar at hvis Christer Reppesgård "Reima" Hansen ble årets spiller på SF-Poddens spillerbørs, skulle båten til Ken Skalleberg i redaksjonen døpes til "Reima", som er kallenavnet Reppesgård har fått av lagkamerater. 

    Send tekst og bilder «

    Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

    Artikkeltags